nino83 Napisano 26 Sierpień 2008 Autor Napisano 26 Sierpień 2008 Witam ,znalazłem taki oto woreczek dł 36 cm szer.18 cm ze ściągaczem.czy to był nasz woreczek na suchary?? bardzo prosze o pomoc w identyfikacji.z góry dziękuję.nino83
riteks Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 Przeglądając stronę na temat niemieckiej broni strzeleckiej znalazłem takie zdjęcie woreczka na akcesoria do MP44.Na pierwszy rzut jest trochę podobny do tego woreczka Kolegi,jednak ciężko go zwymiarować.Trzeba by znać wymiary któregoś elementu ze zdięcia.No i kolor jest trochę inny.
nino83 Napisano 26 Sierpień 2008 Autor Napisano 26 Sierpień 2008 Witam ,znalazłem taki oto woreczek dł 36 cm szer.18 cm ze ściągaczem.czy to był nasz woreczek na suchary?? bardzo prosze o pomoc w identyfikacji.z góry dziękuję.nino83
nino83 Napisano 26 Sierpień 2008 Autor Napisano 26 Sierpień 2008 od środka pieczątka czerwonym tuszem litera N":)
nino83 Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Napisano 29 Sierpień 2008 widzę, że woreczek się nie widzi:)ale przynajmniej odświeżę wątek:)Panowie,na pewno macie jakieś woreczki na np.przybory do czyszczenia ,sól itp.tak mało się pisało na forum o tym temacie a myślę że godny uwagi.pomocy. pozdrawiam serdecznie . nino83
Pytanie
nino83
Witam ,znalazłem taki oto woreczek dł 36 cm szer.18 cm ze ściągaczem.czy to był nasz woreczek na suchary?? bardzo prosze o pomoc w identyfikacji.z góry dziękuję.nino83
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.