Skocz do zawartości

Lasy Oliwskie- Wasze trafienia

martini

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Szukam teraz w lasach oliwskich, na razie bez większych rezultatów. Chciałbym, abyście zamieszczali tu zdjęcia fantów znalezionych w tych lasach.
Pozdro.
  • Odpowiedzi 57
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Na Lato2008 wrzucilem niedawno za rany i krzyz zelazny wlasnie z lasów oliwskich.Na starym temacie Tuna squad masz hełmik falshirmjager z lasu oliwskiego.Na P.f.e. są fotki niedawnego wykopka spanienkreuza z oliwy i złotej nsdap.Pozdro.
Napisano
głównie biegam w okolicy Wrzeszcza ale czasem zapuszczam się dalej,w rejon Oliwy,w zeszłym roku grzebałem za Szpitalem MW,wyskoczyła mi fajna łuseczka,zaraz wrzucę fotkę
Napisano

Oj nie przejmuj się,te fanty to efekt kilku wypadów,też często wracam z niczym,a w najlepszym wypadku z drobniakami pogubionymi przez grzybiarzy.A co do sposobu łazikowania to głownie trzymam się dróg i alejek

Napisano
No to jutro jadę do lasu na poszukiwania:) chodzę z ace 150 (nie mój niestety) i tu moje pytanie: jaki sygnał będzie na taki krzyż? Iron czy może będzie reagował też na ramkę i będzie łapał też na coins lub rings?
Pozdro
Napisano
Krzyż złapałem jako kolor,był fajny mocny sygnał,ja głownie chodziłem tam na Bounty Hunterze (tracker IV) ustawionym głownie na kolor.Teraz dzięki uprzejmości kolegi biegam na smętku.Chętnie też bym się przyłączył do wyprawy ale dopiero o 17.00 kończę robotę...:(
Napisano
A szukał ktoś trochę dalej w stronę Gdańska - Jasienia? Ja byłem kila razy na skraju lasu, za Leroy-Merlin i Auchan, niestety tam zaczyna się już były poligon Jasień i jest dużo łusek po ślepakach. Jedyne wartościowe co trafiłem to hak mundurowy z gapą hitlerowską i duży guzik również z gapą. W strumieniu dwa ogniwa gąsek od PT-76.Po drugiej stronie obwodnicy kompletnie nic. Myślałem o pójściu dalej w las w okolicę centrum handlowego Matarnia - czy był tam ktoś?
Pozdr.
Napisano
A tutaj te gąski, największą zagadką jest skąd się wzięły w tym miejscu.
http://www.odkrywca-online.com/ogniwo-gasienicy-do-id,638629.html#638629

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie