Yugo Napisano 18 Luty 2004 Autor Napisano 18 Luty 2004 Cześć witam !!!!Jestem utaj" nowyi na samym początku mam pytanie :Czy ta Gazeta i to Forumoblegane jest tylko przez wielbicieli2 woj.świat. ?Moze jest was jakiś poszukiwacz SKARBÓW" z troche wcześniejszych epok ?PozdrawiamYugo
bjar_1 Napisano 18 Luty 2004 Napisano 18 Luty 2004 Przejrzyj sobie wszystkie posty od początku istnienia forum - znajdziesz coś ciekawego dla siebie! Nie sugeruj się tytułami tematów - otwieraj wszystko!pzdrbjar_1
Szefo Napisano 19 Luty 2004 Napisano 19 Luty 2004 przede wszystkim są tu tematy II wojenne ale i I wojna i czasy powstań itp, tak jak napisał bjar nie sugeruj się tytułami tylko otwieraj wszystko a na pewno coś znajdzieszpozdr
Monsun Napisano 19 Luty 2004 Napisano 19 Luty 2004 Witam,Yugo dla każdego słowo SKARB" znaczy co innego. Dla jednego są to stare monety, dla innego - odznaczenia lub stare książki... Także są tu sami pasjonaci skarbów:)Co do tematyki II wś, jest ona najbardziej chyba popularna wśród tutaj pojawiających się osób.PozdrMarcin
Yugo Napisano 19 Luty 2004 Autor Napisano 19 Luty 2004 Dla mnie słowo SKARB też oznacza nawet najdrobniejszyprzedmiot , jak mówisz np. moneta itp.Tak masz racje poszukiwaczemilitariów to najbardziej popularnysport" wśród poszukiwaczy,w sumiewystepuje przy tym też największe prawdopodobieństwo znalezienia jakiegośfantu.Każdy szuka tego co mu sie podoba ,broń Bożemój pierwszy post nie był stwierdzeniem negujacymposzukiwaczy pamiątek historii związanych z drugą lub pierwszą woj. św., tak tylko chciałem się zorientowaćczy jest ktoś na forum grzebiacy w troche starszych czasach.Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Yugo Napisano 19 Luty 2004 Autor Napisano 19 Luty 2004 Swoja drogą przy poszukiwaniutego co ja lubię" czasami przytrafi mi sie jakaś wojenna pamiątka .Jeżeli nie jest to niewybuchzabieram do domu i traktuje tak samo jak inne moje znaleziska.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.