huk 100 Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Napisano 25 Sierpień 2008 proszę o pomoc w rozkodowaniu producenta – literki E -- S wybite po elipsie niżej 41 i jeszcze niżej odwrotna 1 a wcześnie wydawało mi sie że to rzymska jedynka :)
huk 100 Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Napisano 25 Sierpień 2008 proszę o pomoc w rozkodowaniu producenta – literki E -- S wybite po elipsie niżej 41 i jeszcze niżej odwrotna 1 a wcześnie wydawało mi sie że to rzymska jedynka :)
Luftlander Napisano 25 Sierpień 2008 Napisano 25 Sierpień 2008 Jakikolwiek producent, który chciał wyprodukować dla jakichkolwiek z organizacji NSDAP musiał zwrócić się o numer (kod) RZM z Reichszeugmeisterei der NSDAP (RZM). Ten numer był na wszystkich wyprodukowanych produktach i jeżeli jakość nie była zadowalająca RZM mógłby cofnąć liczbę."Czyli klamra WH nie jest objęta RZMkodami
Luftlander Napisano 25 Sierpień 2008 Napisano 25 Sierpień 2008 Proszę link do Mkodów.http://www.ssocr.com/collectorinfo/rzmcodes.htm
Pytanie
huk 100
proszę o pomoc w rozkodowaniu producenta – literki E -- S wybite po elipsie niżej 41 i jeszcze niżej odwrotna 1 a wcześnie wydawało mi sie że to rzymska jedynka :)
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.