icyk Napisano 23 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2008 Potrzebuję opisu kolby do mosina tego z dłuższą lufą. A dokładniej wymiary ( dokładne ) czyli długośc szerokośc najlepiej wszystkie wymiareMorze macie jakieś linki?PROSZĘ O POMOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
icyk Napisano 23 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2008 taka kolba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik34 Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 Witam kolego mam ten sam problem i pytanie co Ty proszę o kontakt -odezwę się.PozdrawiamCichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 No dobra mam takiego mosinka zaraz zmierze czekaj.....Dlugosc cala 90cmkolba na dole 10 cm ponad 1 mm moze wiecejkolba na nad koncem prawie 8cmna srodku obok magazynka 5cm ponad moze 2mm jeszcze jestna gorze z nakladka 6cm bez nakladki 5 prawie 4,9mmsama gora 4,8cm okolo na fotkach masz dokladniej :)JEZELI POMOGLEM TO SIE CIESZE:)jezeli bedziesz chcial to fotki na emiala wysle:) bo tu mi sie nie chce juz meczyc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 Kolego, popatrz sobie kiedy wątek został założony, a kiedy ty odpisałeś. Poza tym, źle zwymiarowałeś.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 Nie chce sie klucic ale wymiary mam dobre tylko poprostu wszystko co i jak jest na fotkach :) a co do daty to wiem ale nikt nie odpisal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztal Napisano 19 Luty 2010 Share Napisano 19 Luty 2010 http://kotchetkoff.ru/manuals/manual_mosin_remont.djvu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.