woolf Napisano 23 Sierpień 2008 Autor Napisano 23 Sierpień 2008 zastanawiam się dlaczego na nieśmiertelniku który posiadam oprócz skrótów jednoski nie ma jakiegos kodu czy numeru identyfikacyjnego żołnierza ,,, wydawało mi się zawsze że przecież nieśmiertelnik jest po to by zidentyfikować tego kto go nosił ....
Domino(*) Napisano 23 Sierpień 2008 Napisano 23 Sierpień 2008 Prawdopodobnie nie wydany, zapodaj fotke.
woolf Napisano 23 Sierpień 2008 Autor Napisano 23 Sierpień 2008 hmmm to dziwne... nie wydany, znaleziony w lesie,prawdopodobnie daleko od jednostki macierzystej" ..no ale kto wie,,,fotka jeszcze z zabrudzonym ale lepszej nie mam teraz http://img.photobucket.com/albums/v298/rafbs/IMG_3947.jpg
bjar_1 Napisano 23 Sierpień 2008 Napisano 23 Sierpień 2008 Cyfra mogła być między dziurkami - tam gdzie jest wżer...
woolf Napisano 24 Sierpień 2008 Autor Napisano 24 Sierpień 2008 no to się zalamie chyba... faktycznie widac cyfre 1 a potem juz wżer :( ... jak on" mogl mi to zrobić ;) ... ale sobie miejsce znaleźli na numer...ale dzięki za pomoc w rozwikłąniu zagadki braku numerupozdrawiam
woolf Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Napisano 25 Sierpień 2008 a mam jeszcze pytanie... gdzie mozna zidentyfikować nieśmiertelnik? numer to była cyfra i litera czy 2 cyfry?bo pierwsza to 1 a drugą można dedukować ale gdzieś się tego szuka? na jakijś stronie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.