Skocz do zawartości

obrona Nowogrodu 24.08.08

blo39

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
dziękuje w imieniu organizatorów wszystkim rekonstruktorom biorącym udział w tej inscenizacji.Iłża kobity miały kisiel w majtkach jak was zobaczyły w akcji w kościele(wiem z pewnych źródeł)Tomaszów jak zwykle bojowo pak palił świetnie,Kozienice dzięki za wsparcie,9psk Grajewo dzięki za poświęcenie,(Tomek oby tak dalej)5 legionowy jak zawsze zwarty i gotowy,Małpa dzięki za prezent makieta jest super na razie stoi u mnie,miejsce w izbie pamięci już się szykuje(ale nie wiem czy ją oddam)wszystkim nie sposób z osobna dziękować.mam nadzieję że za rok wrócicie z chęcią do Nowogrodu.Jeszcze Polska nie zginęła.."kto był to wie o co chodzi:-)

Było w deche.Zgranie dynamika swieze nie oklepane pomysły to chyba klucz do sukcesu a to wszystko było :)Co ja bede duzo pisał własciwi ludzie we własciwym miejscu tworza niezapomniane chwile (moze kilku nie pamietam..)ciesze sie ze was wszystkich spotkałem znów po roku w Nowogrodzie.Oby tak dalej!Piro sie spisało na medal!Pozdr5awiam i do zobaczenia na Mławie

jak zawsze zapomniałem o czymś przecież gdyby nie koledzy z moto retro to nie byłoby pięknego fiacika i motorów ale jakich motorów 2 razy sokół 1000 panowie wielki szacun za to mam nadzieję ,że się zobaczymy jeszcze na niejednej imprezie hans i reszta kolegów na motorach których imienia nie pomne wielkie dzięki (Forel masz dużego plusa ale się nie podniecaj ha ha )

W imieniu SRH 51 pułku piechoty Strzelców Kresowych chciałbym podziękować za znakomitą imprezę oraz jak zawsze przyjacielskie przyjęcie.

Osobiście wielkie dzięki dla Grześka,Forela, Klokiego i tych z którymi spożywałem spóźnioną kolację.

Dzięki wielki !!!

Tomasz revolt Skiba

W imieniu GRH 5ppleg. chciałbym podziękować za udaną imprezę i jak zawsze serdeczne przyjęcie . Pozdrowienia dla kolegów z Tomaszowa , którzy razem z nami tworzyli drugą drużynę - do zobaczenia następnym razem.
Maciek

Czołgiem!
Impreza udana w 101%. Dobra pirotechnika to połowa sukcesu, dlatego sezon wrześniowy rozpoczął się tak udanym akcentem jak Obrona Nowogrodu 2008. Wszystko grało i buczało". Mnóstwo akcji i epizodów. Jedna z lepszych imprez pod względem technicznym na jakiej byłem.
Pozdrowienia dla jak zwykle niezawodnych chłopaków z 51 ppSK, Grzesia ze Skarżyska i gospodarzy SGO Narew :) Kozienice również nie dały plamy i stawiły się należycie tam gdzie potrzeba :)
Panowie, ugościliście nas należycie. Mamy nadzieje, że będziemy mogli odwdzięczyć sie Wam tym samym w Tomaszowie!

Pozdrawiam
klOki - Junior
GRH Batalion Tomaszów"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie