blo39 Napisano 21 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2008 http://www.4lomza.pl/?co=kalendarz&akcja=wyswietl&data=2008-8-24&miesiac=8&wyd=1653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 dziękuje w imieniu organizatorów wszystkim rekonstruktorom biorącym udział w tej inscenizacji.Iłża kobity miały kisiel w majtkach jak was zobaczyły w akcji w kościele(wiem z pewnych źródeł)Tomaszów jak zwykle bojowo pak palił świetnie,Kozienice dzięki za wsparcie,9psk Grajewo dzięki za poświęcenie,(Tomek oby tak dalej)5 legionowy jak zawsze zwarty i gotowy,Małpa dzięki za prezent makieta jest super na razie stoi u mnie,miejsce w izbie pamięci już się szykuje(ale nie wiem czy ją oddam)wszystkim nie sposób z osobna dziękować.mam nadzieję że za rok wrócicie z chęcią do Nowogrodu.Jeszcze Polska nie zginęła.."kto był to wie o co chodzi:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiek_d Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 Rekonstrukcja była SUPER!!!Dziękujemy za wspaniałą gościnę i niezapomniany klimat.PozdrawiamRysiek D.GRH 17 Infanterie-Division (KOZIENICE-IŁŻA) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 Było w deche.Zgranie dynamika swieze nie oklepane pomysły to chyba klucz do sukcesu a to wszystko było :)Co ja bede duzo pisał własciwi ludzie we własciwym miejscu tworza niezapomniane chwile (moze kilku nie pamietam..)ciesze sie ze was wszystkich spotkałem znów po roku w Nowogrodzie.Oby tak dalej!Piro sie spisało na medal!Pozdr5awiam i do zobaczenia na Mławie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 jak zawsze zapomniałem o czymś przecież gdyby nie koledzy z moto retro to nie byłoby pięknego fiacika i motorów ale jakich motorów 2 razy sokół 1000 panowie wielki szacun za to mam nadzieję ,że się zobaczymy jeszcze na niejednej imprezie hans i reszta kolegów na motorach których imienia nie pomne wielkie dzięki (Forel masz dużego plusa ale się nie podniecaj ha ha ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 W imieniu SRH 51 pułku piechoty Strzelców Kresowych chciałbym podziękować za znakomitą imprezę oraz jak zawsze przyjacielskie przyjęcie.Osobiście wielkie dzięki dla Grześka,Forela, Klokiego i tych z którymi spożywałem spóźnioną kolację.Dzięki wielki !!!Tomasz revolt Skiba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nadawca Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 wszyscy się sprawdzili w 100% było rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 podziekowanania dla Grześka z AA7 i specjalne dla Janusza Kicany i Pawła za niesamowite efekty pirotechcnicznebrawo!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma75 Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 W imieniu GRH 5ppleg. chciałbym podziękować za udaną imprezę i jak zawsze serdeczne przyjęcie . Pozdrowienia dla kolegów z Tomaszowa , którzy razem z nami tworzyli drugą drużynę - do zobaczenia następnym razem.Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 Czołgiem!Impreza udana w 101%. Dobra pirotechnika to połowa sukcesu, dlatego sezon wrześniowy rozpoczął się tak udanym akcentem jak Obrona Nowogrodu 2008. Wszystko grało i buczało". Mnóstwo akcji i epizodów. Jedna z lepszych imprez pod względem technicznym na jakiej byłem. Pozdrowienia dla jak zwykle niezawodnych chłopaków z 51 ppSK, Grzesia ze Skarżyska i gospodarzy SGO Narew :) Kozienice również nie dały plamy i stawiły się należycie tam gdzie potrzeba :) Panowie, ugościliście nas należycie. Mamy nadzieje, że będziemy mogli odwdzięczyć sie Wam tym samym w Tomaszowie!PozdrawiamklOki - JuniorGRH Batalion Tomaszów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 W takim razie pierwsze foty za płoty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 Piekne zdjecia.Tutaj tez znalazłem niezłehttp://remes.fotosik.pl/albumy/493283.html#e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.