czarnykot Napisano 21 Sierpień 2008 Autor Napisano 21 Sierpień 2008 trafił mi się nieśmiertelnik w odcinkach...
jakofako Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 Witam!A mi się trafiła druga połówka tyle,że w całości :).To dość częste,że nie zdążyli nabić pod koniec wojny jakiemuś nowo wcielonemu.Pozdrawiam!
czarnykot Napisano 21 Sierpień 2008 Autor Napisano 21 Sierpień 2008 czyli nosił to ktoś mimo braku danych?
cis Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 Ktoś w zakładzie" zapomniał o wybiciu :). Podzieliła los wielu czystych blach, tak jak niezapisanych kartek papieru :)
jakofako Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 Prawie na pewno,ktoś to nosił.Przemawia za tym też fakt zniszczenia tej połówki.Ruski i tzw. asi" z LWP lubili na koniec jeszcze zniszczyć nieśmiertelnik.Pozdrawiam!
jakofako Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 ps.sprawdż dobrze okolicę znaleziska...Pozdrawiam!
cis Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 Na pewno żołnierz niemiecki przełamał połówkę zabitemu" współtowarzyszowi w celu odczytania linii papilarnych. Sowieci to już całkowicie dzicz, wybite wybitymi, ale jak już zobaczyli niewybite, rozwalali czym sie da. Ot swołocz nieśmiertelnikowa.
Pytanie
czarnykot
trafił mi się nieśmiertelnik w odcinkach...
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.