Skocz do zawartości

Kopał ktoś w oklicach Sanoka???

icyk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
słyszałem że w niebieszczanach cuda znachodzą. Kolega (znajomy) znalazł zegarek posrebrzany pęknięty na pół pisało na nim ,,Nachtigall,, Podobno jest to troche warte
Napisano
Kijów spokojnie spory odsetek i tak wróci z niczym. Rady nie poparte żadnym doświadczeniem w tej materii z reguły do tego prowadzą. Icyk koło Sanoka jest również sporo ciekawych miejsc, zresztą jak wszędzie.
pozdr.
Napisano
Kolega cis dobrze mówi są dobre miejscówki jak
Brzozowiec, Gruszka koło tarnawy górnej, Lasy bukowskie, mokre, zawadka, mam dużo fantów z tamtych miejsc
Napisano
icyk, huk mi się zwierzał że jak jesteś w Sanoku i kierujesz się na Rzepedź jadąc mijasz po lewej stronie kilka miejscowości, na skrzyżowaniu jedzieś w prawo, następnie skręcasz w lewo i jedziesz prosto. Na rozjeździe w prawo, potem lewo, lewo, mijasz starą cerkiew i za nią jest taka mała dróżka w prawo - nie wjeżdżasz w nią tylko dalej jedziesz główną. Mijając stare drzewo po lewej stronie przejeżdżasz przez wieś Ż... a kolejne to A... i L... Po południowej stronie powinieneś zobaczyć górę P... Walczyła tam słowacka 23 dywizja spadochroniarzy-panczenistów, wchodząc na górę od strony północno-wschodniej mijasz 28 buków o średnicy pnia większej niż 26,5 cm i widzisz 14 metrów dalej po lewej stronie taki rozkopany dołek. I to w tym miejscu huk go nie trafił tylko dziki rozryły, ale możesz sprawdzić a może akurat coś tam leży?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie