mateuszpl Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2008 Witam, jestem tu nowy:) Mam takie pytanie, nie wiedziałem gdzie je zadać ale dział rekonstrukcje chyba będzie najlepszy:) No to pytanko jest takie, czy są gdzieś dostępne w polsce repliki broni, które robią huk? Bo zależy mi an replice pistoletu albo karabinu powtarzalnego (ala mauser) albo karabinu lub pistoletu automatycznego, chciałbym by wyglądało to realistycznie i podczas strzelania wyrzucało łuski:) Czy jest takie coś dostępne?:)Z góry dziękuję za odpowiedź:)Ps. Wysyłam 2 raz ten temat bo poprzednim razem chyba go nie dodało:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dębo 39-45 Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 oczywiście że jest !! szanowny panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 Możesz szukać w Polsce i oczywiście przepłacać lub bezpośrednio sprowadzić z http://www.modelguns-worldwide.com/pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.