pawep Napisano 28 Wrzesień 2008 Napisano 28 Wrzesień 2008 Sorki, niestety nie. Żona przejęła dziś samochód i jestem uziemiony. Dam znać na tygodniu kiedy będę miał coś wolnego. Zbieraj siły na przyszły weekend:). Pzdr
ArtVee Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 Kto wybiera się w niedzielę do MWR na Hubala? Jeśli zdążę wyleczyć kaca, to na pewno pojadę :)pzdr, Art
tosh Napisano 9 Październik 2008 Autor Napisano 9 Październik 2008 WitamJa bede na pewno, razem z kumplem, mozemy sie dogadac, jakby Kubas chcial, to przywioze i odwioze. Dajcie znac.Pozdrawiam
tosh Napisano 9 Październik 2008 Autor Napisano 9 Październik 2008 Dajcie znac przez SMS, bo z netem roznie bywa.Pozdrawiam
kubas Napisano 12 Październik 2008 Napisano 12 Październik 2008 A ja odpadam bo muszę się do pracy wybrać dzisiaj:( Cóż takie życie:(PZDR
tosh Napisano 12 Październik 2008 Autor Napisano 12 Październik 2008 WitamSzkoda, bo bylo na co popatrzec. Zdjecia jeszcze cieple.
tosh Napisano 12 Październik 2008 Autor Napisano 12 Październik 2008 i jeszce jedno. Pogoda idealna, inscenizacja super. Kawal dobrej roboty. Rozwalil mnie koles z kamera przy balej chacie, ktory akurat wlalz w trzy achtungi i w obloku dymu nie wiedzial gdie uciekac...Pozdraiam
ArtVee Napisano 12 Październik 2008 Napisano 12 Październik 2008 Kruca fuks, żal imprezy ale podejrzewam że nawet w tej chwili alkomat wskazałby wartość wykluczającą podróż za kółkiem z Kozienic do Radomia :(Cieszę się, że jednak udało się zorganizować coś, o czym rozmawialiśmy ostatnio - czyli udaną inscenizację z tamtych czasów :)pzdr, Art
Slajmi130 Napisano 12 Październik 2008 Napisano 12 Październik 2008 WitamGeneralnie na zaduszkach hubalowskich było super pogoda bdb frekwencja także, grupy reko ze sprzętem, coś do jedzenia i picia. Moim zdaniem naprawdę warto było przyjść. Rzadko się coś zdarzqa w Radomiu a impreza tego typu to już prawie nigdy.pzdr
Slajmi130 Napisano 12 Październik 2008 Napisano 12 Październik 2008 Było bardzo super pozytywnie , pogoda super, fajne grupy reko, dobrze to wszystko zoorganizowane, trochę też było widzów. Było coś do jedzenia i picia. Wiadomo że niedociągnięcia w organizacji sprzęcie itd zawsze będą. Ale mnie się bardzo podobałoPZDR
kubas Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 I jak tam Artu poszło kopanie ostatnie?? Bo mnie ostatnio mieejscówka zawodzi.Trzeba się umówić na jakiś wypad jak nie tam to jest na powstanie styczniowe:)PZDR
ArtVee Napisano 11 Grudzień 2008 Napisano 11 Grudzień 2008 Hm, stosunkowo nieciekawie poszło - przez 2h chodzenia znalazłem 1,5 łuski, ale za to duuużo pocisków karabinowych. Nie przejąłem się zbytnio, bo i tak bardziej spacer przed egzaminem miał być niż wyprawa serio. W ramach pocieszenia zająłem się zbieraniem spod choinek co ładniejszych szyszek na choinkę :)Robimy powstanie styczniowe? Cholera, człowiek nie na czasie jest - fala z Grecji jest u nas oczekiwana w przyszłym miesiącu? :DJeśli nie będzie mrozu, można by spróbować jeszcze w niedzielę.pzdr, Art
kubas Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 TO jak Artek z tą niedzielą??To i tak lepiej bo ja byłem ostatnio i łuska sztuk jeden się trafiła tylko:(PZDR
kubas Napisano 31 Grudzień 2008 Napisano 31 Grudzień 2008 To ja życzę Wszystkim poszukiwaczom z regionu i całej Polski Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.PZDR
ArtVee Napisano 31 Grudzień 2008 Napisano 31 Grudzień 2008 Ja też wszystkiego najlepszego, i wystrzałowego tylko Sylwestra :) Owocnych i częstszych wypadów niż wpisy na forum ;)pzdr, Art
diesellss Napisano 1 Styczeń 2009 Napisano 1 Styczeń 2009 nie czytalem calego watku bo nudy straszne tam u was i po co mam te wypociny czytac?tak tylko chcialem dodac ze huk100 jest z radomia i dlatego sie nie mozecie zorganizowac na jakas wyprawe,on skutecznie wszystkich na manowce sprowadza,chce fanty tylko dla siebie:)
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2009 Napisano 4 Styczeń 2009 diesellss już cie tu nie ma ? -coś musiałeś przeskrobać -ale ci odpisze że nie wszystko chcę dla siebie trochę fantów rozdałem po znajomych również paru młodych forumowiczów otrzymało troche moich rzeczy -starałem sie spełnić marzenia nie których z nich w miare możliwości -ale nie do przesady- myślę że myślicie podobnie jeżeli chodzi o początkujących ? -pozdro
kubas Napisano 9 Luty 2009 Napisano 9 Luty 2009 Wiosna nam nastaje panowie:D Co Wy na to żeby gdzieś się przewietrzyć?? jak coś to koło 10-11 jutro ruszam w teren jest ktoś chętny??PZDR
tosh Napisano 9 Luty 2009 Autor Napisano 9 Luty 2009 WitamSory kubas ze nie odpisalem sms. Przeczytalem, ale chwilowo nie mialem PLN na koncie. Pojechalem wczoraj z zona w teren (w zasadzie tylko po to, aby oderwac sie od pracy na kompie) po poludniu, ale polazilem tylko 1,5 h znajdujac same smieci. Szkoda ze mi ten weekend odpadnie, ale moze w nastepny...pogoda faktycznie zaczyna byc atrakcyjna.pozdrawiam
ArtVee Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 Powiem szczerze że szlag mnie trafiał w ten weekend, kiedy wygladałem za okno, widziałem piękne słoneczko, a musiałem siedzieć w domu, wygrzewać się i łykać garściami prochy :/Luty niestety zawalony do końca, w tygodniu praca w weekendy szkolenia. Oby w marcu też była ładna pogoda. Powodzenia Panowie!Z wyrazami zazdrości - Art
tosh Napisano 10 Luty 2009 Autor Napisano 10 Luty 2009 Mam nadzieje ze zastosowales sie do naszych dzisiejszych rad i zazyles srodki profilaktyczno-lecznicze...Ja wlasnie zazywam...hehe.Pozdrawiam
tosh Napisano 5 Marzec 2009 Autor Napisano 5 Marzec 2009 WitamWatek mocno spadl, pewnie przez pogode...Kto sie chce w blocie potaplac tudziez lopata bloto poprzerzucac w niedziele? Moja zona idzie do pracy, wiec mam wolny dzien, oczywiscie jak na moje standardy od godziny 11. Licze na stalych bywalcow watku.Pozdrawiam
kubas Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 To ja się zgłoszę... tym bardziej, że błota aż tak strasznego nie ma bo właśnie z lasu wróciłem:)PZDR
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.