Skocz do zawartości

Radom moze by sie razem spotkal vol.II

tosh

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Sorki, niestety nie. Żona przejęła dziś samochód i jestem uziemiony. Dam znać na tygodniu kiedy będę miał coś wolnego. Zbieraj siły na przyszły weekend:). Pzdr
  • 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 121
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam
Ja bede na pewno, razem z kumplem, mozemy sie dogadac, jakby Kubas chcial, to przywioze i odwioze. Dajcie znac.
Pozdrawiam
Napisano

i jeszce jedno.
Pogoda idealna, inscenizacja super. Kawal dobrej roboty. Rozwalil mnie koles z kamera przy balej chacie, ktory akurat wlalz w trzy achtungi i w obloku dymu nie wiedzial gdie uciekac...
Pozdraiam

Napisano
Kruca fuks, żal imprezy ale podejrzewam że nawet w tej chwili alkomat wskazałby wartość wykluczającą podróż za kółkiem z Kozienic do Radomia :(
Cieszę się, że jednak udało się zorganizować coś, o czym rozmawialiśmy ostatnio - czyli udaną inscenizację z tamtych czasów :)
pzdr, Art
Napisano
Witam
Generalnie na zaduszkach hubalowskich było super pogoda bdb frekwencja także, grupy reko ze sprzętem, coś do jedzenia i picia. Moim zdaniem naprawdę warto było przyjść. Rzadko się coś zdarzqa w Radomiu a impreza tego typu to już prawie nigdy.
pzdr
Napisano
Było bardzo super pozytywnie , pogoda super, fajne grupy reko, dobrze to wszystko zoorganizowane, trochę też było widzów. Było coś do jedzenia i picia. Wiadomo że niedociągnięcia w organizacji sprzęcie itd zawsze będą. Ale mnie się bardzo podobało
PZDR
  • 1 month later...
Napisano
I jak tam Artu poszło kopanie ostatnie?? Bo mnie ostatnio mieejscówka zawodzi.
Trzeba się umówić na jakiś wypad jak nie tam to jest na powstanie styczniowe:)
PZDR
Napisano
Hm, stosunkowo nieciekawie poszło - przez 2h chodzenia znalazłem 1,5 łuski, ale za to duuużo pocisków karabinowych. Nie przejąłem się zbytnio, bo i tak bardziej spacer przed egzaminem miał być niż wyprawa serio. W ramach pocieszenia zająłem się zbieraniem spod choinek co ładniejszych szyszek na choinkę :)
Robimy powstanie styczniowe? Cholera, człowiek nie na czasie jest - fala z Grecji jest u nas oczekiwana w przyszłym miesiącu? :D
Jeśli nie będzie mrozu, można by spróbować jeszcze w niedzielę.
pzdr, Art
  • 3 weeks later...
Napisano
nie czytalem calego watku bo nudy straszne tam u was i po co mam te wypociny czytac?
tak tylko chcialem dodac ze huk100 jest z radomia i dlatego sie nie mozecie zorganizowac na jakas wyprawe,on skutecznie wszystkich na manowce sprowadza,chce fanty tylko dla siebie:)
Napisano
diesellss już cie tu nie ma ? -coś musiałeś przeskrobać -ale ci odpisze że nie wszystko chcę dla siebie trochę fantów rozdałem po znajomych również paru młodych forumowiczów otrzymało troche moich rzeczy -starałem sie spełnić marzenia nie których z nich w miare możliwości -ale nie do przesady- myślę że myślicie podobnie jeżeli chodzi o początkujących ? -pozdro
  • 1 month later...
Napisano
Wiosna nam nastaje panowie:D Co Wy na to żeby gdzieś się przewietrzyć?? jak coś to koło 10-11 jutro ruszam w teren jest ktoś chętny??
PZDR
Napisano
Witam
Sory kubas ze nie odpisalem sms. Przeczytalem, ale chwilowo nie mialem PLN na koncie. Pojechalem wczoraj z zona w teren (w zasadzie tylko po to, aby oderwac sie od pracy na kompie) po poludniu, ale polazilem tylko 1,5 h znajdujac same smieci. Szkoda ze mi ten weekend odpadnie, ale moze w nastepny...pogoda faktycznie zaczyna byc atrakcyjna.
pozdrawiam
Napisano
Powiem szczerze że szlag mnie trafiał w ten weekend, kiedy wygladałem za okno, widziałem piękne słoneczko, a musiałem siedzieć w domu, wygrzewać się i łykać garściami prochy :/
Luty niestety zawalony do końca, w tygodniu praca w weekendy szkolenia. Oby w marcu też była ładna pogoda. Powodzenia Panowie!
Z wyrazami zazdrości - Art
Napisano
Mam nadzieje ze zastosowales sie do naszych dzisiejszych rad i zazyles srodki profilaktyczno-lecznicze...Ja wlasnie zazywam...hehe.
Pozdrawiam
  • 4 weeks later...
Napisano
Witam
Watek mocno spadl, pewnie przez pogode...Kto sie chce w blocie potaplac tudziez lopata bloto poprzerzucac w niedziele? Moja zona idzie do pracy, wiec mam wolny dzien, oczywiscie jak na moje standardy od godziny 11. Licze na stalych bywalcow watku.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie