pawep Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Sorki, niestety nie. Żona przejęła dziś samochód i jestem uziemiony. Dam znać na tygodniu kiedy będę miał coś wolnego. Zbieraj siły na przyszły weekend:). Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Kto wybiera się w niedzielę do MWR na Hubala? Jeśli zdążę wyleczyć kaca, to na pewno pojadę :)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 9 Październik 2008 Autor Share Napisano 9 Październik 2008 WitamJa bede na pewno, razem z kumplem, mozemy sie dogadac, jakby Kubas chcial, to przywioze i odwioze. Dajcie znac.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 9 Październik 2008 Autor Share Napisano 9 Październik 2008 Dajcie znac przez SMS, bo z netem roznie bywa.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 A ja odpadam bo muszę się do pracy wybrać dzisiaj:( Cóż takie życie:(PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 WitamSzkoda, bo bylo na co popatrzec. Zdjecia jeszcze cieple. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 nastepne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 i jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 i jeszce jedno. Pogoda idealna, inscenizacja super. Kawal dobrej roboty. Rozwalil mnie koles z kamera przy balej chacie, ktory akurat wlalz w trzy achtungi i w obloku dymu nie wiedzial gdie uciekac...Pozdraiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 Kruca fuks, żal imprezy ale podejrzewam że nawet w tej chwili alkomat wskazałby wartość wykluczającą podróż za kółkiem z Kozienic do Radomia :(Cieszę się, że jednak udało się zorganizować coś, o czym rozmawialiśmy ostatnio - czyli udaną inscenizację z tamtych czasów :)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 WitamGeneralnie na zaduszkach hubalowskich było super pogoda bdb frekwencja także, grupy reko ze sprzętem, coś do jedzenia i picia. Moim zdaniem naprawdę warto było przyjść. Rzadko się coś zdarzqa w Radomiu a impreza tego typu to już prawie nigdy.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 Było bardzo super pozytywnie , pogoda super, fajne grupy reko, dobrze to wszystko zoorganizowane, trochę też było widzów. Było coś do jedzenia i picia. Wiadomo że niedociągnięcia w organizacji sprzęcie itd zawsze będą. Ale mnie się bardzo podobałoPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 I jak tam Artu poszło kopanie ostatnie?? Bo mnie ostatnio mieejscówka zawodzi.Trzeba się umówić na jakiś wypad jak nie tam to jest na powstanie styczniowe:)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Hm, stosunkowo nieciekawie poszło - przez 2h chodzenia znalazłem 1,5 łuski, ale za to duuużo pocisków karabinowych. Nie przejąłem się zbytnio, bo i tak bardziej spacer przed egzaminem miał być niż wyprawa serio. W ramach pocieszenia zająłem się zbieraniem spod choinek co ładniejszych szyszek na choinkę :)Robimy powstanie styczniowe? Cholera, człowiek nie na czasie jest - fala z Grecji jest u nas oczekiwana w przyszłym miesiącu? :DJeśli nie będzie mrozu, można by spróbować jeszcze w niedzielę.pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 TO jak Artek z tą niedzielą??To i tak lepiej bo ja byłem ostatnio i łuska sztuk jeden się trafiła tylko:(PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 To ja życzę Wszystkim poszukiwaczom z regionu i całej Polski Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 Ja też wszystkiego najlepszego, i wystrzałowego tylko Sylwestra :) Owocnych i częstszych wypadów niż wpisy na forum ;)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diesellss Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 nie czytalem calego watku bo nudy straszne tam u was i po co mam te wypociny czytac?tak tylko chcialem dodac ze huk100 jest z radomia i dlatego sie nie mozecie zorganizowac na jakas wyprawe,on skutecznie wszystkich na manowce sprowadza,chce fanty tylko dla siebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 diesellss już cie tu nie ma ? -coś musiałeś przeskrobać -ale ci odpisze że nie wszystko chcę dla siebie trochę fantów rozdałem po znajomych również paru młodych forumowiczów otrzymało troche moich rzeczy -starałem sie spełnić marzenia nie których z nich w miare możliwości -ale nie do przesady- myślę że myślicie podobnie jeżeli chodzi o początkujących ? -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 9 Luty 2009 Share Napisano 9 Luty 2009 Wiosna nam nastaje panowie:D Co Wy na to żeby gdzieś się przewietrzyć?? jak coś to koło 10-11 jutro ruszam w teren jest ktoś chętny??PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 9 Luty 2009 Autor Share Napisano 9 Luty 2009 WitamSory kubas ze nie odpisalem sms. Przeczytalem, ale chwilowo nie mialem PLN na koncie. Pojechalem wczoraj z zona w teren (w zasadzie tylko po to, aby oderwac sie od pracy na kompie) po poludniu, ale polazilem tylko 1,5 h znajdujac same smieci. Szkoda ze mi ten weekend odpadnie, ale moze w nastepny...pogoda faktycznie zaczyna byc atrakcyjna.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 10 Luty 2009 Share Napisano 10 Luty 2009 Powiem szczerze że szlag mnie trafiał w ten weekend, kiedy wygladałem za okno, widziałem piękne słoneczko, a musiałem siedzieć w domu, wygrzewać się i łykać garściami prochy :/Luty niestety zawalony do końca, w tygodniu praca w weekendy szkolenia. Oby w marcu też była ładna pogoda. Powodzenia Panowie!Z wyrazami zazdrości - Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 10 Luty 2009 Autor Share Napisano 10 Luty 2009 Mam nadzieje ze zastosowales sie do naszych dzisiejszych rad i zazyles srodki profilaktyczno-lecznicze...Ja wlasnie zazywam...hehe.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 5 Marzec 2009 Autor Share Napisano 5 Marzec 2009 WitamWatek mocno spadl, pewnie przez pogode...Kto sie chce w blocie potaplac tudziez lopata bloto poprzerzucac w niedziele? Moja zona idzie do pracy, wiec mam wolny dzien, oczywiscie jak na moje standardy od godziny 11. Licze na stalych bywalcow watku.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 To ja się zgłoszę... tym bardziej, że błota aż tak strasznego nie ma bo właśnie z lasu wróciłem:)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.