tosh Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2008 WitamPrzeszkodzilo: dwa dni jezdze za chemikaliami do konserwacji mojego wozu i tudziez leze pod nim...w ramach pokuty za popelnione grzechy zloze w ofierze Chinczykom luski z ostatniej bytnosci w terenie w najblizszym skupie zlomu...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandzior26 Napisano 2 Wrzesień 2008 Share Napisano 2 Wrzesień 2008 Cześć! Chętnie dołączę na jakąś wyprawę po kolorki Posiadam Minelaba Qatro i duże chęci!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Nie widzę przeszkód, tylko żebyśmy nie musieli wracać bez kolorków, pieszo i bez butów ;)Tak serio - kolega z Radomia?pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawep Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Witam. Artur, kiedy planujesz następny wyjazd?- z chęcią bym się załapał. Wczoraj dla odmiany wyskoczyłem na ryby, no i tak jakoś znalazłem 1 kreuzer'a w pięknym stanie oraz guziczek z orłem w koronie :).Pzdr. Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 W grę wchodzi dopiero następny weekend i później, w tym tygodniu mam ostrą jazdę (uważajcie na pomarańczowego Autosana H9-21 z e[L]ką ;)Za to jutro mam sesję, szkoda że niezbyt długą, z paintballem :)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Dokładnie chodziło o to coś na fotce.To piwnica jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar02 Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 a moznaby sie dolaczyc do was ?jestem ze skaryszewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 właśnie śmignełem przez Skaryszew -wróciłem z Biesów -zawsze to sie człowiek dogada szybciej z obcymi jak ze swojego rejonu :):):) -pozdrawiam i życzę dużo fantów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 huk --> bo Twoim rejonem eksploracyjnym częściej chyba Bieszczady niż Radomskie :)mar02 --> napisz coś o sobie, może być na privpawep --> widziałeś wątek stangreta o imprezie 4-5 października? jak rozmawialiśmy ostatnio, można by się bliżej zainteresowaćpzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 ArtVee -zdziwiłbyś sie co do terenu -gdybyś czytał uważniej moje wątki -również pytałem o auto -też bez odzewu -wolicie jeździć na Brzóze ,Warkę itp. itd.itd. żaden problem abyście ze mą ruszyli d...y w Biesy ale .aaatam co będziemy szczekać -pozdro zresztą dobra widzę że wam destabilizuje próby waszych spotkań -więc nie będę już tu właził jak świnia :):) -jeszcze raz pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 huk --> odpisałem Ci w sprawie auta, jak wyszło tak wyszło. Nie destabilizujesz nam prób w najmniejszym stopniu :) Jesteś w pewnym stopniu legendarną postacią, zawodowcem z którym ja na pewno nie wytrzymam porównania. Nie każdy ma tyle czasu, żeby zorganizować sobie wyprawę w Bieszczady, aczkolwiek kiedy córeczka mi podrośnie, na pewno będę ją zmuszać do chodzenia po tamtejszych szlakach :) Jeśli masz ochotę, proponuję popołudniowe pifko w tygodniu, wezmę Malutką na spacer i pokażę nowego wujka :Dpzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2008 WitamZ pojazdem nie ma problemu, tylko z czasem problem jest wiekszy...obecnie skaladam/rozkladam swoj pojazd, a jezdze pojazdem mojej zony, chetnie bym sie wybral w Biesy, ale czasu nie mam...he, destabilizacja...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawep Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Witam, ArtVee właśnie przeczytałem o pikniku w Chrobrzu. Myślę że warta jest głębszego zastanowienia. Jeśli trzeba będzie to już z góry zaklepię sobie wolne w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawep Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 ArtVee, co do popołudniowego browca to kiedy proponujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Wtorek może? Zresztą w grę wchodzi czas od poniedziałku do czwartku, mogę się dostosować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar02 Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 hmmm i post sie urwal a tak na to liczylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 mar, gdzie Ci się post urwał?? może trzeba było nie przesadzać z napojami wyskokowymi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar02 Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 No dobra przesadzilem z drinkowaniem :)Wątek sie urwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 To jak zawsze zmieniając temat na inny zapytam może kopanko:D pogoda co prawda narazie nie za wesoła ale podobno ma być lepiej:) P.S Artek/Paweł na miejscówce i ja monetki wyjąłem:) nie jesteście jedyni:)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawep Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 kubas mógłbyś zdradzić co za nominały wyjąłeś. Ja wczoraj odwiedziłem miejscówkę-5gr z '39 oraz skarb monet PRL'owskich zakopany w butelce po lekarstwie:). Z ArtVee ustawiamy się wstępnie na przyszły tydzień, jeśli chodzi o dzień to będę wiedział bliżej niedzieli. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Takie 2zł do tego 5gr z 38 50gr z 38 i 20feningów z 1918:DPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawep Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Tylko pogratulować. Rozprułeś worek z prezentami;). Ładne trafienia. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 19 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2008 WitamZe tez ja z Wami nie moge, pogoda mnie dobija, a musze skladac swoj piekny szary pojazd...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod-PW Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 WitamJestem nowym forumowiczem, od niedawna posiadam piszczalke mieszkam w Radomiu, chetnie wybiore sie na wspolne kopanie w celu nabrania doswiadczenia i osluchania sprzetu. Jestem otwarty na wszelkie propozycje, posiadam srodek transportu w postaci samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Pawep coś wspominałeś o niedzieli:D aktualne to:)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.