tosh Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Napisano 29 Sierpień 2008 WitamPrzeszkodzilo: dwa dni jezdze za chemikaliami do konserwacji mojego wozu i tudziez leze pod nim...w ramach pokuty za popelnione grzechy zloze w ofierze Chinczykom luski z ostatniej bytnosci w terenie w najblizszym skupie zlomu...Pozdrawiam
Bandzior26 Napisano 2 Wrzesień 2008 Napisano 2 Wrzesień 2008 Cześć! Chętnie dołączę na jakąś wyprawę po kolorki Posiadam Minelaba Qatro i duże chęci!!!
ArtVee Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 Nie widzę przeszkód, tylko żebyśmy nie musieli wracać bez kolorków, pieszo i bez butów ;)Tak serio - kolega z Radomia?pzdr, Art
pawep Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 Witam. Artur, kiedy planujesz następny wyjazd?- z chęcią bym się załapał. Wczoraj dla odmiany wyskoczyłem na ryby, no i tak jakoś znalazłem 1 kreuzer'a w pięknym stanie oraz guziczek z orłem w koronie :).Pzdr. Paweł.
ArtVee Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 W grę wchodzi dopiero następny weekend i później, w tym tygodniu mam ostrą jazdę (uważajcie na pomarańczowego Autosana H9-21 z e[L]ką ;)Za to jutro mam sesję, szkoda że niezbyt długą, z paintballem :)pzdr, Art
ja20 Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 Dokładnie chodziło o to coś na fotce.To piwnica jest?
mar02 Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 a moznaby sie dolaczyc do was ?jestem ze skaryszewa
huk 100 Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 właśnie śmignełem przez Skaryszew -wróciłem z Biesów -zawsze to sie człowiek dogada szybciej z obcymi jak ze swojego rejonu :):):) -pozdrawiam i życzę dużo fantów !
ArtVee Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 huk --> bo Twoim rejonem eksploracyjnym częściej chyba Bieszczady niż Radomskie :)mar02 --> napisz coś o sobie, może być na privpawep --> widziałeś wątek stangreta o imprezie 4-5 października? jak rozmawialiśmy ostatnio, można by się bliżej zainteresowaćpzdr, Art
huk 100 Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 ArtVee -zdziwiłbyś sie co do terenu -gdybyś czytał uważniej moje wątki -również pytałem o auto -też bez odzewu -wolicie jeździć na Brzóze ,Warkę itp. itd.itd. żaden problem abyście ze mą ruszyli d...y w Biesy ale .aaatam co będziemy szczekać -pozdro zresztą dobra widzę że wam destabilizuje próby waszych spotkań -więc nie będę już tu właził jak świnia :):) -jeszcze raz pozdro
ArtVee Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 huk --> odpisałem Ci w sprawie auta, jak wyszło tak wyszło. Nie destabilizujesz nam prób w najmniejszym stopniu :) Jesteś w pewnym stopniu legendarną postacią, zawodowcem z którym ja na pewno nie wytrzymam porównania. Nie każdy ma tyle czasu, żeby zorganizować sobie wyprawę w Bieszczady, aczkolwiek kiedy córeczka mi podrośnie, na pewno będę ją zmuszać do chodzenia po tamtejszych szlakach :) Jeśli masz ochotę, proponuję popołudniowe pifko w tygodniu, wezmę Malutką na spacer i pokażę nowego wujka :Dpzdr, Art
tosh Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Napisano 6 Wrzesień 2008 WitamZ pojazdem nie ma problemu, tylko z czasem problem jest wiekszy...obecnie skaladam/rozkladam swoj pojazd, a jezdze pojazdem mojej zony, chetnie bym sie wybral w Biesy, ale czasu nie mam...he, destabilizacja...Pozdrawiam
pawep Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 Witam, ArtVee właśnie przeczytałem o pikniku w Chrobrzu. Myślę że warta jest głębszego zastanowienia. Jeśli trzeba będzie to już z góry zaklepię sobie wolne w pracy.
pawep Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 ArtVee, co do popołudniowego browca to kiedy proponujesz?
ArtVee Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 Wtorek może? Zresztą w grę wchodzi czas od poniedziałku do czwartku, mogę się dostosować :)
ArtVee Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 mar, gdzie Ci się post urwał?? może trzeba było nie przesadzać z napojami wyskokowymi ;)
mar02 Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 No dobra przesadzilem z drinkowaniem :)Wątek sie urwal
kubas Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 To jak zawsze zmieniając temat na inny zapytam może kopanko:D pogoda co prawda narazie nie za wesoła ale podobno ma być lepiej:) P.S Artek/Paweł na miejscówce i ja monetki wyjąłem:) nie jesteście jedyni:)PZDR
pawep Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 kubas mógłbyś zdradzić co za nominały wyjąłeś. Ja wczoraj odwiedziłem miejscówkę-5gr z '39 oraz skarb monet PRL'owskich zakopany w butelce po lekarstwie:). Z ArtVee ustawiamy się wstępnie na przyszły tydzień, jeśli chodzi o dzień to będę wiedział bliżej niedzieli. Pzdr.
kubas Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 Takie 2zł do tego 5gr z 38 50gr z 38 i 20feningów z 1918:DPZDR
pawep Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 Tylko pogratulować. Rozprułeś worek z prezentami;). Ładne trafienia. Pzdr.
tosh Napisano 19 Wrzesień 2008 Autor Napisano 19 Wrzesień 2008 WitamZe tez ja z Wami nie moge, pogoda mnie dobija, a musze skladac swoj piekny szary pojazd...Pozdrawiam
Nimrod-PW Napisano 26 Wrzesień 2008 Napisano 26 Wrzesień 2008 WitamJestem nowym forumowiczem, od niedawna posiadam piszczalke mieszkam w Radomiu, chetnie wybiore sie na wspolne kopanie w celu nabrania doswiadczenia i osluchania sprzetu. Jestem otwarty na wszelkie propozycje, posiadam srodek transportu w postaci samochodu.
kubas Napisano 28 Wrzesień 2008 Napisano 28 Wrzesień 2008 Pawep coś wspominałeś o niedzieli:D aktualne to:)PZDR
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.