Skocz do zawartości

Radom moze by sie razem spotkal vol.II

tosh

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Przeszkodzilo: dwa dni jezdze za chemikaliami do konserwacji mojego wozu i tudziez leze pod nim...w ramach pokuty za popelnione grzechy zloze w ofierze Chinczykom luski z ostatniej bytnosci w terenie w najblizszym skupie zlomu...
Pozdrawiam

• Odpowiedzi 121
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam. Artur, kiedy planujesz następny wyjazd?- z chęcią bym się załapał. Wczoraj dla odmiany wyskoczyłem na ryby, no i tak jakoś znalazłem 1 kreuzer'a w pięknym stanie oraz guziczek z orłem w koronie :).
Pzdr. Paweł.

W grę wchodzi dopiero następny weekend i później, w tym tygodniu mam ostrą jazdę (uważajcie na pomarańczowego Autosana H9-21 z e[L]ką ;)
Za to jutro mam sesję, szkoda że niezbyt długą, z paintballem :)
pzdr, Art

huk --> bo Twoim rejonem eksploracyjnym częściej chyba Bieszczady niż Radomskie :)
mar02 --> napisz coś o sobie, może być na priv
pawep --> widziałeś wątek stangreta o imprezie 4-5 października? jak rozmawialiśmy ostatnio, można by się bliżej zainteresować
pzdr, Art

ArtVee -zdziwiłbyś sie co do terenu -gdybyś czytał uważniej moje wątki -również pytałem o auto -też bez odzewu -wolicie jeździć na Brzóze ,Warkę itp. itd.itd. żaden problem abyście ze mą ruszyli d...y w Biesy ale .aaatam co będziemy szczekać -pozdro zresztą dobra widzę że wam destabilizuje próby waszych spotkań -więc nie będę już tu właził jak świnia :):) -jeszcze raz pozdro

huk --> odpisałem Ci w sprawie auta, jak wyszło tak wyszło. Nie destabilizujesz nam prób w najmniejszym stopniu :) Jesteś w pewnym stopniu legendarną postacią, zawodowcem z którym ja na pewno nie wytrzymam porównania. Nie każdy ma tyle czasu, żeby zorganizować sobie wyprawę w Bieszczady, aczkolwiek kiedy córeczka mi podrośnie, na pewno będę ją zmuszać do chodzenia po tamtejszych szlakach :) Jeśli masz ochotę, proponuję popołudniowe pifko w tygodniu, wezmę Malutką na spacer i pokażę nowego wujka :D
pzdr, Art

Witam
Z pojazdem nie ma problemu, tylko z czasem problem jest wiekszy...obecnie skaladam/rozkladam swoj pojazd, a jezdze pojazdem mojej zony, chetnie bym sie wybral w Biesy, ale czasu nie mam...he, destabilizacja...
Pozdrawiam

• 2 weeks later...
kubas mógłbyś zdradzić co za nominały wyjąłeś. Ja wczoraj odwiedziłem miejscówkę-5gr z '39 oraz skarb monet PRL'owskich zakopany w butelce po lekarstwie:). Z ArtVee ustawiamy się wstępnie na przyszły tydzień, jeśli chodzi o dzień to będę wiedział bliżej niedzieli. Pzdr.

Witam
Jestem nowym forumowiczem, od niedawna posiadam piszczalke mieszkam w Radomiu, chetnie wybiore sie na wspolne kopanie w celu nabrania doswiadczenia i osluchania sprzetu. Jestem otwarty na wszelkie propozycje, posiadam srodek transportu w postaci samochodu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie