Skocz do zawartości

Radom moze by sie razem spotkal vol.II

tosh

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Zakladam nowy watek z naszego cyklu radomskiego, poniewaz poprzedni rozrosl sie do sporych rozmiarów i juz ciezko przewijac...Prosze o kontynuacje dyskusji w tym watku.
Pozdrawiam
  • Odpowiedzi 121
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Chyba należało zmienić tytuł wątku na jakiś bardziej dobitny... Na przykład dopisać (...)czyli: Do d... z takim Radomiem!" :D
Niedługo bukmacherzy zaczną przyjmować zakłady, ile lat jeszcze minie zanim uda się spotkanie integracyjne w Radomiu ;P
BTW - z osób wpisujących się w miarę regularnie w tym wątku od czasów mojej bytności na Odkrywcy, nie udało mi się spotkać tylko z jedną z nich :)
pzdr, Art
Napisano
Witam
Dysponuje czasem w nadchodzaca niedziele, jak macie propozycje co do godziny to dajcie znac, dla mnie najlepiej po 12 (musze sie wyspac, w sobote mam troche robot silowych...).
pozdrawiam
Napisano
Artvee: szczerze to jestesmy z Darkiem pelni podziwu dla Twojego wozu, ze tyle przejechal, jak mowiles ze byles tu i tam, i w sumie bez powaznych awarii, a swoje lata ma, poczciwy 1,6 D. Teraz juz takich nie robia, uwierz...
Pozdrawiam raz jeszcze
Napisano
Szkoda że nie wypaliło. Myślę, że należało najpierw zająć się wstępną organizacją imprezy - czyli pozwolenia od właścicieli gruntów etc., dopiero potem zapraszać chętnych których na pewno by nie zabrakło; a na pewno nie podawać na forum miejsca prac. Zostało trchę smrodu, ale może przy następnej próbie stangret wykorzysta błędy z pierwszego podejścia, z całego serca będę kibicował.
BTW - czy to właśnie nie stangret i s-ka skopali nam koszary 72pp? ;) Panowie, nie marzy Wam się działalność z otwartą przyłbicą? Może w naszym radomskim muzeum znajdzie się jakiś rozsądny człowiek chętny do współpracy?
pzdr, Art
Napisano
Witam
Jak w niedziele? Kubas zglosil na moj kom chec kopania, jak z resztą? Zaczynam funkcjonowac dopiero od godziny 12.
Pozdrawiam
Napisano
Jadąc z Wawy do Krakowa miedzy tzw rondem Warszawaskim, a tym drugim przy trasie jest taki mały budynek, zastanawiam się czy to jakiś schron, czy raczej stara piwnica, może ktoś będzie wiedział o co mi chodzi.
Napisano
Wydaje mi się, że raczej tak jak napisałem czyli jadąc do Wawy to po prawej stronie, nazwy ulicy nie znam, bo w Radomiu tylko czasem stopa łapie.Dziś będę jechał to się dokładnie poprzyglądam i może będę mógł coś więcej na temat lokalizacji napisać.
Napisano
Witam
Az jutro przejade i sprawdze. Jest stary obiekt przy obecnej ulicy Okulickiego, ale to raczej stara piwnica. Zreszta zrobie foty i jutro zapodam.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie