Skocz do zawartości

Garrett ACE 150 - awaria ?

niechludow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wykrywacz cały czas podaje sygnał NIKIEL" , PTAB i RING. Podaje bez ustanku. Poprawiłem umocowanie kabla, poprawiłem wtyczkę, na chwilę pomogło ale tylko na chwilę. Może ktoś podpowie co zrobić?
Napisano
Pokombinuj jeszcze z tą wtyczką, sprawdź czy nie jest czymś zapachana itp. Chyba coś gdzieś nie styka we wtyczce/kablu/cewce. Ten wykrywacz ma tak że świruje jak się go włączy bez podłączonej sondy i właśnie daje ciągle jakieś bezsensowne sygnały, przynajmniej mój tak miał, możesz włączyć swój bez cewki i zobaczyć czy też będize sie tak zachowywał.
Napisano
Rzeczywiście , bez cewki także wydaje ty dzikie sygnały. Przypominam sobie, że wyżej opisane zachownie miało miejsce przy niskim ( sygnalizowanym) stanie bateri. Czy to może mieć związek?
PS Sprawdzę kable.
Napisano
Co prawda nigdy nie miałem problemów z powodu słabych baterii, ale warto mu dać nowe, bo głupio by było jakby sie dopiero w serwisie okazało, że to jednak wina baterii :). Przy okazji można sprawdzić też styki, ewentualnuie przeczyścić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie