Łukasz Napisano 15 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2008 Witam!Zna ktoś ksiażkę Panów Dmowskiego Rafała, Winiarskiego Jacka pt. Ciężkie motocykle radzieckie?Warta kupienia?Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Witam!Mi się podoba i jak dla mnie jest warta kupienia.Jest tam napisana zarówno historia jak i porady emontowo-eksploatacyjne".Ja jestem tylko fanem" Iwanów, żadnego nie posiadam więc nie wiem ile są warte w praktyce te porady.A dla samej historii tych motocykli warto.Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storm007 Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Jesli chodzi o historie radzieckich motocykli to jest tam sporo bledow. Lepsza jest w aspekcie technicznym. Jesli chcesz w przyszlosci remontowac taki pojazd to polecam jako poradnik mechanika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 Witam!Z tą historią to wszędzie jest tak jakoś obleciana po łebkach... Nigdzie nie trafiłem na naprawdę dobrze napisaną z pokazanymi różnicami modeli itd.Dużo tam jest tych porad, instrukcji remontowych?Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storm007 Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Cala ksiazka to jest wlasciwie opis remontu poszczegolnych elementow. Od silnika skrzyni biegow czy napedow. Podane sa tolerancje etc... Choc i tak doglebna, tajemna wiedze trzeba samemu poglebiac... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.