Tominew Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Witam Wszystkich,W związku z tym że jutro wyjeżdzam w okolice Krzyża Wielkopolskiego i zabieram z soba wykrywkę, to zwracam się z prośbą do was o jakiekolwiek informacje na temat walk w okolicach Krzyża Wielkopolskiego. Jaki teren uważacie za dość ciekawy do eksploracji? Może okolice Choszczna?Co wiecie na temat walk w tym mieście. Z tego co słyszałem miasto Choszczno zostało okrążone, czy jakieś odziały sie uratowały?Prosze o wasze sugestie co do rejonu poszukiwań, na jakie fanty mogę sie spodziewać w okolicach Krzyża Wielkopolskiego.Jeśli ktoś ma ochotę na wspólne poszukiwania w tym rejonie to zapraszam, będę tam do niedzieli (17.08.2008 r). Czekam na wasze info.PozdrawiamTominew
bachna4 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 To nie będzie o Krzyżu, ale o VII Obwodzie AK Obroża". Trafiłeś w interesujący mnie temat. Mój znajomy brał udział w przechwytywaniu zrzutów i zna miejsca ukrycia arsenału. To pewnie masz już za sobą. Minęły 2 lata od Twojego wpisu na temat opaski. Szykuje się spotkanie żołnierzy pewnego oddziału. Czy chcesz tam być?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.