bodep Napisano 12 Sierpień 2008 Autor Napisano 12 Sierpień 2008 Bo sam juz nie wiem - w internecie każdy sprzedawca zachwala swój towar - a ja juz zgłupiałem, na który się zdecydowac - Czy ACE 250 czy któryś z Bounty Hunter?Może ktos ma jakieś doświadczenia i mógłby mi pomóc w podjęciu decyzji. Bo cena jest ich porównywalna - a może jest jakis inny lepszy do amatorskich poszukiwań drobnicy, w podobnej cenie?Przydały by sie jakies uwagi nt. awaryjności, prądżerności itp.Z góry dziekuję za pomoc.
kulkaskarb Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 Witam Polecam ACE 250 łatwa obsług i dobre osiągi
fabis94 Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 temat był tysiąc razy:)ja mam od niedawna ace kolega mój Trackera4 ten działa i tamten też :) na początku mówił brak mi Pitpointa a teraz mówi nie potrzebuje go :) wybór jest trudny sam miałem taki dylemat, łuski monetki czują ąż miło...
anton1984 Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 Ja posiadam ACE i nie mogę nic złego powiedzieć na jego temat, no może ciut mały zasięg, lecz niektórzy nie uważają to za wadę (nie kopię śmieci na większych głębokościach). Baterii jeszcze nie zmieniałem, a kilkanaście wypadów już miałem. Jak dla mnie na monetki nic więcej nie trzeba, lecz zastanawiam się nad Proxsimą ze względu na zasięg.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.