saper132 Napisano 9 Sierpień 2008 Autor Napisano 9 Sierpień 2008 Witam czy mozecie mi pomóc zidentyfikowac ten szary helm z rosyjską gwiazdą.Lepsze fotki będe miał dopiero jutro, ale czy ktoś wie może jaki to helm poneiwaz ma 7 nitow po 3 po bokach i 1 z tylu i niemam pojecia jaki to wzor.Pozdrowienia
saper132 Napisano 9 Sierpień 2008 Autor Napisano 9 Sierpień 2008 Witam czy mozecie mi pomóc zidentyfikowac ten szary helm z rosyjską gwiazdą.Lepsze fotki będe miał dopiero jutro, ale czy ktoś wie może jaki to helm poneiwaz ma 7 nitow po 3 po bokach i 1 z tylu i niemam pojecia jaki to wzor.Pozdrowienia
lukaszpol26 Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 Po tej fotce wydaje mi sie ze to hełm wz.68 ;] Łp
saper132 Napisano 9 Sierpień 2008 Autor Napisano 9 Sierpień 2008 niejestem codo tego pewien bo chyba wz.68 niema tylu nitów.http://www.helmy.w8w.pl/default.htmTu jest helm wz.68 ale chyba sie różnią.Jutro wstawie lepszą fotke tego hełmu.Pozdrowienia
lukaszpol26 Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 hmmmm jeżeli tak kolega uważa to dobrze mi sie wydaje ze to ten wzór ale każdy ma swoje zdanie ;]
saper132 Napisano 9 Sierpień 2008 Autor Napisano 9 Sierpień 2008 Dziękuje za pomoc chyba sie zgadzaPozdrowienia
emilwkpg Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 saper juz ci mowilem przeciez na gg ze to powojenne badziewie zes kupil.
Pytanie
saper132
Witam czy mozecie mi pomóc zidentyfikowac ten szary helm z rosyjską gwiazdą.
Lepsze fotki będe miał dopiero jutro, ale czy ktoś wie może jaki to helm poneiwaz ma 7 nitow po 3 po bokach i 1 z tylu i niemam pojecia jaki to wzor.
Pozdrowienia
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.