jakuza43 Napisano 3 Sierpień 2008 Autor Napisano 3 Sierpień 2008 witam,czy szuka ktos pod Tłuszczem ?
piotr777 Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 To zależy gdzie bo jesli chodzi o okolice to oczywiscie tak ale trochę dalej od Tłuszcza pozdro..
desmo_sm Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 Ja w weekend razem z kumplem szukaliśmy starego młyna którego juz nie ma w okolicach wsi młynarze, pewien starszy pan nas tam oprowadzał. Ale z uwagi na to że wyregulowali za komuny rzeczkę na której był trudno teraz trafić na miejsce.
kocur Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 Ja szukam pod tłuszczem. Mięśni.;-)ps. taki żarcik poniedziałkowy
piotr777 Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 Na Młynarze to już chyba jest kawałek byłem tam na rybkach, A ja teraz uparłem się na Sujejów lasy tam stare.. ciekawe i takie przerażające....pozdro.
desmo_sm Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 coś konkretnego wychodzi tam czy nic?ps. Tam koło młynarzy kumpel teraz w sobote trafił fajna odznakę ruską dla gwardzistów nadawaną od 1943roku.kurde a ja nic nie znalazłem
piotr777 Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 lufka się trafi,łuseczki większego kalibru,znajomy dwa bagneciki wykopał,i takie tam wiesz.........pozdro
piotr777 Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 w piątek pewnie tam będę zobaczymy czy cos wyskoczy,
jakuza43 Napisano 4 Sierpień 2008 Autor Napisano 4 Sierpień 2008 mi sie wydaje ze wszystko w okolicy Tłuszcza jest juz przeszukane,gdzie nie pojade to same dołki .ostatnio w niedziele trafiła mi sie KATIUSZA z silnikiem i ładunkiem ,w Klembowie,ale miejsce było dosc trudne ,w kszaczorach hehehe
piotr777 Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 nie jest tak zle są jeszcze takie miejsca gdzie noga odkrywcy nie stała..pozdro.
Alkali Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 Skoro już biegacie po okolicach Tłuszcza to może ktoś przypadkiem wypatrzył tam coś takiego jak na zdjęciu obok ? To oczywiście podstawa pod niemiecki radar typu Wurzburg-Riese". Z pewnych informacji wynika, że gdzieś koło Tłuszcza funkcjonowała kompania radarowa więc teoretycznie powinny być nawet dwie takie podstawy.pzdr.Alkali
piotr777 Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 A nie wieesz dokładnie w jakiej miejscowości to się znajduje?pozdro.
Alkali Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 napisali :20. schwere Flugmelde-Leit Kompanie at Tluszcz, near Warschau czyli wychodzi, że gdzieś koło Tłuszcza.Alkali
piotr777 Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 no właśnie czy to będzie w Woj. Mazowieckim?
Alkali Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 Panowie czytajcie uważnie teksty ;) przecież wyraźnie napisałem :at Tluszcz, near Warschau" czyli w Tłuszczu koło Warszawy !Dla jasności, chodzi mi o ten Tłuszcz za Wołominem bo jest jeszcze wieś o takiej nazwie koło Makowa Mazowieckiego :)Alkali
piotr777 Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 niestety nic takiego w tych rejonach nie widziałem a jak by coś takiego było to raczej bym o tym wiedziałpozdro
jakuza43 Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Napisano 5 Sierpień 2008 niestety watpie by cos takiego bylo tu w Tłuszczu...wiedziałbym o tym,byc moze jest to juz na terenie prywatnym do ktorego jest ograniczony dostep,lub poprostu zostało zniszczone.w histori Tłuszcza nie słyszałem o radarach,słyszalem o walce tygrysa i teciaka kolo cmentarza,o czterech tygrysach za rzeczka i kilka rozwalonych teciaków za strugą .itp.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.