Skocz do zawartości

POMOCY !!! dopiero zaczynam

tomekjawi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czesc wszystkim
dopiero zaczynam swoja przygode i juz prosze o pomoc

1.Jaki wykrywacz metali jest najlepszy na poczatek(do1000zł)
2. co sie robi jak znajdzie sie np niewybuchy
z gory wielkie dzieki czekam na odp
Napisano
-na wykrywaczach się nie znam.
-a badziewia nie wykopuj , a jak już wykopiesz to zakop z powrotem i nie chwal się, a i nie zanoś tego na policję.
pzdr
Napisano
Mój kolega zaczął własnie z solarisem i się nie zniechęcił a wręcz przeciwnie wyciągał super fanty,dlatego polecam solarisa.
Napisano
Witam. Tez bym bral solarisa. To od niego zaczynalem przygode z wykrywaczem nie liczac paru wyjsc w teraen ze smetkiem. Gdy sie nauczysz solarki bedziesz super fanty wyciagal. Solaris sluzyl mi przez dwa lata. Dopiero w tym roku zmienilem go na PROxime. Powodzenia w wykopkach.
Pozdrawiam
Napisano
Ja zacząłem od Ace 250. Polecam. Bardzo łatwa, intuicyjna obsługa i skuteczność całkiem przyzwoita. Co do Solarisa to ja też jestem zdania, że to sprzęt który potrafi zniechęcić. Z drugiej jednak strony jest lepszym auczycielem". Nauczy cię i dostrajania do gleby i interpretacji sygnałów. Niestety zrobi to w bardzo drastyczny sposób. Będziesz kopał baaaardzo dużo baaardzo mało wartościowych rzeczy...Często jednak cie zaskoczy jakąś perełką i to jest jego wielka zaleta: jest niezwykle skuteczny.
Pozdrawiam
Maniutek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie