tomekjawi Napisano 2 Sierpień 2008 Autor Napisano 2 Sierpień 2008 Czesc wszystkim dopiero zaczynam swoja przygode i juz prosze o pomoc1.Jaki wykrywacz metali jest najlepszy na poczatek(do1000zł)2. co sie robi jak znajdzie sie np niewybuchy z gory wielkie dzieki czekam na odp
havir Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 1. czytaj forum2. czytaj foruminnych odpowiedzi nie bedzie (chyba raczej :))
sudajew Napisano 8 Sierpień 2008 Napisano 8 Sierpień 2008 -na wykrywaczach się nie znam.-a badziewia nie wykopuj , a jak już wykopiesz to zakop z powrotem i nie chwal się, a i nie zanoś tego na policję. pzdr
rudolf Napisano 8 Sierpień 2008 Napisano 8 Sierpień 2008 Było sporo sporo na forum. http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=463804
rudolf Napisano 8 Sierpień 2008 Napisano 8 Sierpień 2008 Co do wykrywacza to proponuję rutusa solarisa.
axelxxl Napisano 8 Sierpień 2008 Napisano 8 Sierpień 2008 Na pewno na początek nie Solaris bo sie szybko zniechecisz.
rudolf Napisano 8 Sierpień 2008 Napisano 8 Sierpień 2008 Mój kolega zaczął własnie z solarisem i się nie zniechęcił a wręcz przeciwnie wyciągał super fanty,dlatego polecam solarisa.
SaperDębica Napisano 8 Sierpień 2008 Napisano 8 Sierpień 2008 Witam. Tez bym bral solarisa. To od niego zaczynalem przygode z wykrywaczem nie liczac paru wyjsc w teraen ze smetkiem. Gdy sie nauczysz solarki bedziesz super fanty wyciagal. Solaris sluzyl mi przez dwa lata. Dopiero w tym roku zmienilem go na PROxime. Powodzenia w wykopkach.Pozdrawiam
maniutek1 Napisano 8 Sierpień 2008 Napisano 8 Sierpień 2008 Ja zacząłem od Ace 250. Polecam. Bardzo łatwa, intuicyjna obsługa i skuteczność całkiem przyzwoita. Co do Solarisa to ja też jestem zdania, że to sprzęt który potrafi zniechęcić. Z drugiej jednak strony jest lepszym auczycielem". Nauczy cię i dostrajania do gleby i interpretacji sygnałów. Niestety zrobi to w bardzo drastyczny sposób. Będziesz kopał baaaardzo dużo baaardzo mało wartościowych rzeczy...Często jednak cie zaskoczy jakąś perełką i to jest jego wielka zaleta: jest niezwykle skuteczny.PozdrawiamManiutek
longwood Napisano 8 Sierpień 2008 Napisano 8 Sierpień 2008 a niewybuchy do pieca:-)Powaznie-nic sie nie robi,zostawia sie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.