rebe Napisano 2 Sierpień 2008 Autor Napisano 2 Sierpień 2008 Witam. Ostatnio na stronie jednego z dystrybutorów wykrywaczy zauważyłem wyrób firmy Fisher - F 70. Moje pytanie brzmi co to za detektor? Może miał ktoś okazję sprawdzić go w terenie. Jak się sprawuje przy poszukiwaniu kolorków?Zastanawiam się nad jego kupnem, a może dołożyć ok. stu zł i kupić Minelaba X 70. Wszelkie sugestie mile widziane. Pozdrawiam
terenowiec69 Napisano 2 Sierpień 2008 Napisano 2 Sierpień 2008 Raczej nie znajdziesz użytkownika w Polsce,bo dopiero wszedł na rynek.Chyba ze ktoś sciągnął ze stanów to tak.Podobny do f75,z tego co sie doczytałem u dilera nie ma trybu statycznego.Jak masz kase to możesz zaryzykować i jako pierwszy podzielic sie tu nam na forum spostrzeżeniami i testami.Albo niech ktos sie wypowie kto go ma.Pozdr.
SNIPERcom Napisano 3 Sierpień 2008 Napisano 3 Sierpień 2008 pisałem z gościem ze stanów na temat f70i twierdził ze warto dołożyć kasę i kupić f75
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.