Folkersam Napisano 31 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2008 http://esperanz.rajce.idnes.cz/bergman_zmenseno/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sifried Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 super. jest może do kupienia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Spoko , poza tym ,że za bardzo sie świeci. Zaoksyduj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 Przecież ten Bergman jest cały w oksydzie! ... to17071990, co jest jeszcze do oksydowania w tym pistolecie maszynowym? Pytam tak z ciekawości ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mf78 Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 może kolba? A tak na temat to są jakieś możliwości zakupu tego bardzo ładnego elementu scenografii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 Posty o handlowym charakterze proszę kierować na priv użytkownika FALKE-63, ostrzegam, że bedę bacznie obserwował ten wątek, jakiekolwiek działania zdradzające handlowy zamiar utworzenia tego wątku spotka się z konsekwencjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 Duńczyk... nie jestem handlarzem, więc dlaczego piszesz by posty o charakterze handlowym kierować na mojego priva???Nic z tego nie rozumiem : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 Jak rozumiem w dobrej wierze, zamieściłeś fotki MP28, ale zaraz pojawiają się użytkownicy, którzy mają do Ciebie pytania gdzie można to kupić?". Jeżeli masz taką wiedzę i chcesz ją ujawnić, albo sam jesteś w to zaangażowany to od tego sąwiadomości prywatne, forum Grupy Rekonstrukcyjne i Inscenizacje" nie jest do tego medium. to tyle, chciałbym żeby to było jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 1 Sierpień 2008 Share Napisano 1 Sierpień 2008 Myślę, że zaszła tutaj pomyłka... fotki Bergmana zamieścił kolega Folkersam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 2 Sierpień 2008 Share Napisano 2 Sierpień 2008 Moim zdaniem jakość wykonania widząc po zdjęciach jest ekstra, dbałość o szczegóły. Miałem replikę od Pana Frankowskiego Bergmana ale jest trochę gorsza niż ta co pokazałeś. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 10 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2008 Witam wszystkich-zamieściłem tutaj te zdjęcia,żeby poznać Wasze opinie-prezentowany model został w całości wykonany przez Czeskiego kolegę, ktory robił już kilka replik innych modeli. Niestety, nie jest to masowa produkcja, raczej hobbystyczna:-) jak widać, da się:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Oksydowane przedmioty , które widziałem nie świeciły sie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bergfuhrer Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 To mało w życiu widziałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.