rusal007 Napisano 24 Maj 2009 Autor Share Napisano 24 Maj 2009 Witam!!! Mam juz swoja Emke co prawda nie z ukrainy ale z litwy ale jest, wlasnie leci do piaseczkowania, i teraz mam pytanie. Czy ktos z Was slyszał o syrenach w radzieckich motocyklach. Jeden koles Twierdzi ze mialy tak jak Harley WLA (czyli napedzane jak dynamo) slyszalem tez opinie ze naped byl z kardana. A ja jak do tej pory nigdy nawet nie widzialem takiej syreny. Moze Wy macie jakies info na ten temat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
db Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 tu masz syrene z Urala Irbita ( M62) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rusal007 Napisano 27 Maj 2009 Autor Share Napisano 27 Maj 2009 Dzieki kolego za odzew xD musze pokombinowac ale ta uralowska do emki chyba nie podejdzie...;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storm007 Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 Naped byl z kola zamachowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gośka Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 syrena ruska to poezja.. ;)jak koledzy ci napisali - uralowska, milicyjna była napędzana od koła zamachowego. jeżeli chcesz mieć u siebie takową, to niestety musisz ingerować w blok silnika.Gośka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.