Gawron Napisano 30 Lipiec 2008 Autor Napisano 30 Lipiec 2008 Witam , będę 7dni w Ustce od 2 sierpnia zabieram ze sobą wykrywke . Generalnie nastawiam sie na monetki i drobnice ale teraz chce pośmigać trochę po plaży . Może ktoś będzie w tym czasie w ustce chętnie sie przyłącze ! Wie ktoś może jak wygląda sprawa z miejscowymi " ??
Skok Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 Pracowałem dwa lata temu w Słupsku i mieszkaliśmy w Ustce. Wieczorem czasem szedłem z kolegami poszukać czegoś na plaży. Jako, że miałem wtedy smętka to wiele nie było tych znaleziska. (z 15 zł na 2 h chodzenia).Co do miejscowych to nikt nie robił problemów. Oprócz mnie spotkałem jeszcze ze 2 osoby które szukały z porządnym sprzętem (bardzo mało rozmowni).Pozdrawiam i życzę sukcesów!!
viking35 Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 Możesz pochodzić ale wieczorem nikt się nie czepia ja byłem tam 2 lata temu spoko na rybę i browarek dziennie uzbierasz
woytas Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 a ja polecam 5 rano - dlugie spacery z emerytami :)
Krzysiekst Napisano 31 Lipiec 2008 Napisano 31 Lipiec 2008 Obowiazkowo słuchawki i sitko najlepiej takie z raczka na 50 cm ,
janushew Napisano 31 Lipiec 2008 Napisano 31 Lipiec 2008 Pogoda!!!akurat zacznie padać od 2 sierpnia!!Musisz zdecydować czy plaża Zachodnia ( mniej ludzików) czy Wschodnia ( więcej ludzików), dziś na Zachodniej nie widziałem nikogo z wykrywką. pozdr j
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.