Dąbek Napisano 28 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2008 Panowie jak można go naprawić,byłem u jubilera bał się go ruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Ja moją gape skleiłem Super Glu,trzyma sie ładnie ale wiadomo nie jest to jakieś trwałe połaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 na klej panowie proszę nie!Proponuję do optyka to ci to srebrem pięknie zlutuje.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dąbek Napisano 4 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2008 Dziękuje spróbuję u optyka ,jubiler nie chciał się tego podjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 NO problem pewnie będzie cię kosztowało jakieś 20 zł ale naprawdę warto.pozdro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 Srebro bedzie widać ale moze bedzie przynajmniej mocno trzymac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.