SaperDębica Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 Witam. Szukam kontaktu z ludzmi na wykopy. Dębica Tarnow Rzeszow Mielec Krosno. Kontak najlepiej przez gg 3939758 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 W Dębicy jest już ktoś kto posługuje się takim nickiem Saper" :-) Ale cóż się dziwić, wszak to miasto saperskie w przeszłości, więc i tendencja taka, a może to wyłącznie przypadek, bądź też to ta sama postać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 22 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2008 A kolega to z Dębicy moze?? Musiales mnie pomylic z jakims innym saperem xD bo kopie od jakis 3 lat dopiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Saperów ci u nas dostatek, choć amatorsko to ryzykowne zajęcie:)Przyjmijmy, że Dębica jest mi geograficznie bliska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 22 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2008 Moze sie umowimy na jakies wykopki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 24 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2008 Jest ktos chetny z okolicy na wspolne wykopki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 27 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2008 Jest ktos z podkarpacia chetny na wykopki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 20 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2008 Witam po dluzszym czasie. Moze teraz znajda sie jacys chetni na wspolne wykopki? Tarnow Dębica Jaslo Krosno Mielec Rzeszow.Cale woj. podkarpackie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Czesc. Jestem chętny na wykopki ale dopiero druga połowa października. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 1 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Witam odezwij sie na moje gg 3939758 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Bedzie ktos kopal we wrzesniu? Np: w Ociece, Pustkowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacks Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 poligon niemiecki, mozna sie troche rozerwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Kolego jacks a z kad jestes? Mozna by bylo sie zgadac na jakies kopanie w tym pustkowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Tomku, dzwon ;d pociągi do Dębicy jeżdżą codziennie ;d I Ty możesz nas odwiedzić może przed kolejnym wypadem na Sk, wybierzemy się jeszcze na I wojenkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucek Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 Jest jeszcze nie jeden na forum z okolic :) Saper Ty masz na imie M***sz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 22 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2009 Nie kolego. Mam na imie T...sz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paja212121 Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 Witam ja jestem z woj. podkarpackiego a konkretnie to z Rudnika nad Sanem i z checią wybrałbym sie na jakies wspólne kopanie.Pozdrawiam Paweł!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbdragon Napisano 5 Wrzesień 2009 Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Witam Jestem z Ropczyc, jak bedziecie organizowali wspolny wypad to prosze o info :) z mila checią zaglądnepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 10 Wrzesień 2009 Share Napisano 10 Wrzesień 2009 witam jestem z okolic Mielca a właściwie ze Złotnik zna może ktoś jakieś ciekawe miejsca warte odwiedzin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taterka Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 Czy jest ktos z Podkarpacia, kto posiada smętka? Potrzebuję porównać go ze swoim, bo podejrzewam ze mam zepsutą cewke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 Ja jestem chętny na wspólne wykopkiPozdrawiam~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 A ja jestem ciekaw kto w ostatnim czasie kopie doły po szyje, zostawia urwipały pod drzewami? A poligon to w niektórych miejscach wygląda jak po przejeździe koparki. Tak panowie. Zwracajcie na to uwagę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 Krycholec dostałem wiad na maila,odezwe sie na gg. :)Tomku! Wracaj do kopania i daj znac co i jak bo zima idzie a ty imprezujesz,w dodatku kolegi nie zaprosisz! :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 Oczywiscie nie bierz tego do siebie. Zartowałem oczywiscie, ale zgubilem nr do Ciebie a na gg nie moge cie zlapac :) PS: bylem ostatnio tam na tych pozycjach 105 i wyciagnalem luske stalowa dlugosci 68cm i srednicy 88. Zdj bd w moim temacie wkrotce to pomozesz w id bo ja tylko I wojna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 12 Grudzień 2009 Share Napisano 12 Grudzień 2009 Witam słyszałem opowieści o samolocie niemieckim który został zestrzelony zaraz po wojnie w rejonie elektrowni w Połańcu czy ktoś też o tym słyszał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.