Lukate Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2008 Czy ktokolwiek wie coś na temat miejsca przy ulicy Bielańskiej i Solidarności w Warszawie?Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 Podziemia Banku Polskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukate Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2008 Za bankiem znajduje się budynek w opłakanym stanie.Wiem na pewno, że piwnicach są windy, które prowadzą w dół do ogromnych hal i pomieszczeń. Chciałem kiedyś się tam dostać...chociaż na teren ale niestety nie ma takiej możliwości.Szukam kogoś kto cokolwiek wie na temat tego co się tam znajduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
braun Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 są windy i ja kiedyś tam byłem wewnątrz nawet dwa razy ok1984-5 roku były tam magazyny MSW dotyczące sprzętu kolonijnego powierzchnia jak boisko piłkarskie duże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukate Napisano 27 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2008 Hej. Trochę dawno, ale czy masz jakieś zdjęcia z tego miejsca?Podobno jest to zaminowane i władze miasta boją się to ruszyć żeby BUM nie nastąpiło.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.