Zwierzak Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Napisano 17 Lipiec 2008 Od jakiego pojazdu pochodzi ta felga? Pełne jej oznaczenie to: 6-20 TRILEX 51 T 60Trafiłem dwie części, zachowały się resztki (chyba) ocynku. Będę wdzięczny za identyfikację.Pozdrawiam!Zwierzak
Luftlander Napisano 19 Lipiec 2008 Napisano 19 Lipiec 2008 Przykro mi ale felgi Trilax zostały wprowadzone po wojnie i to w połowie lat 60-tych.
Zwierzak Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Napisano 17 Lipiec 2008 Od jakiego pojazdu pochodzi ta felga? Pełne jej oznaczenie to: 6-20 TRILEX 51 T 60Trafiłem dwie części, zachowały się resztki (chyba) ocynku. Będę wdzięczny za identyfikację.Pozdrawiam!Zwierzak
Zwierzak Napisano 20 Lipiec 2008 Autor Napisano 20 Lipiec 2008 Dzięki za pomoc! Zasugerowałem się innymi elementami w pobliżu tej felgi -pancernymi". Cóż, ktoś widać miał fantazję, zakopał tą felgę w środku lasu, na 0,5 metra głębokości...Pozdrawiam!Zwierzak
Zwierzak Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Napisano 18 Lipiec 2008 Ok, dzięki. Taki sam system stosowany był też np. w autobusach miejskich IKARUS. W 90-tych latach. Jak jest teraz, nie wiem. Ale jakie pojazdy jeździły na takich felgach w 45 r.? Sądzę że to Niemiec, bo rosyjskie literki ciut inaczej wyglądają :-)Pozdrawiam!Zwierzak
Pytanie
Zwierzak
Od jakiego pojazdu pochodzi ta felga? Pełne jej oznaczenie to:
6-20 TRILEX 51 T 60
Trafiłem dwie części, zachowały się resztki (chyba) ocynku. Będę wdzięczny za identyfikację.
Pozdrawiam!
Zwierzak
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.