Guest Posted November 10, 2001 Share Posted November 10, 2001 Szukam kontaktu z osobami znającymi ciekawe miejsca do eksploracji na terenie Walu Polorskiego. Mam troche literatury, wykrywacz metali i jestem pewiem ze mozna tam znaleźć różne niespodzianki. Mile widziane opinie i kontakty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2001 Share Posted November 11, 2001 a co ty byś tam chciał szukać przeciez tam wszystko zostało znalezione a tak mi się przynajmniej wydaje chyba że sie mylę:)pozdro michał BBasia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2001 Share Posted November 12, 2001 Znam pare miejsc w okolicach Jez.Zdbiczno,jesli jestes zainteresowany, pisz na privat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2001 Share Posted November 12, 2001 Zdbiczno jest całe poorane, zresztą jak i cały wał, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2001 Share Posted November 14, 2001 nie ma reguły, ostatnio byłem na Helu i trafiłem na samym końcu, koło wioski duży teren nie ruszonej ziemi, zero dziur i były ciekawe fanty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 15, 2001 Share Posted November 15, 2001 Dziekuje tym korzy juz zabrali glos. Wciaz czekam na ciekawe konstruktywne komentarze - opinie typu \ ie ma tam juz czego szukać\" pomijam milczeniem. Z kazdym korespondentem który wnosi cos nowego skontaktuje się - może zbierzemy jakąś ekipę i ruszymy w teren. Pozdrawiam serdecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.