Gość Napisano 10 Listopad 2001 Share Napisano 10 Listopad 2001 Szukam kontaktu z osobami znającymi ciekawe miejsca do eksploracji na terenie Walu Polorskiego. Mam troche literatury, wykrywacz metali i jestem pewiem ze mozna tam znaleźć różne niespodzianki. Mile widziane opinie i kontakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Listopad 2001 Share Napisano 11 Listopad 2001 a co ty byś tam chciał szukać przeciez tam wszystko zostało znalezione a tak mi się przynajmniej wydaje chyba że sie mylę:)pozdro michał BBasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Listopad 2001 Share Napisano 12 Listopad 2001 Znam pare miejsc w okolicach Jez.Zdbiczno,jesli jestes zainteresowany, pisz na privat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Listopad 2001 Share Napisano 12 Listopad 2001 Zdbiczno jest całe poorane, zresztą jak i cały wał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopad 2001 Share Napisano 14 Listopad 2001 nie ma reguły, ostatnio byłem na Helu i trafiłem na samym końcu, koło wioski duży teren nie ruszonej ziemi, zero dziur i były ciekawe fanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Listopad 2001 Share Napisano 15 Listopad 2001 Dziekuje tym korzy juz zabrali glos. Wciaz czekam na ciekawe konstruktywne komentarze - opinie typu \ ie ma tam juz czego szukać\" pomijam milczeniem. Z kazdym korespondentem który wnosi cos nowego skontaktuje się - może zbierzemy jakąś ekipę i ruszymy w teren. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.