ammo-master Napisano 16 Lipiec 2008 Autor Napisano 16 Lipiec 2008 Witam szanownych kolegów!Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu tego kawałka ceramiki znalazłem go w ogródku i nie mam pojęcia od czego to może być,wygląda na stare... ma ktoś jakiś pomysł od czego to jest?????
ammo-master Napisano 16 Lipiec 2008 Autor Napisano 16 Lipiec 2008 za wszelkie sugestie wielkie dzięki!!!
1939 Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 ludzie opamietania! Po co sie czyms takim chwalić!! Jak Cie archeo namierzy to wspomnisz moje slowa! nie winie wyglądający szajs w oczach archeo ma wartość taka abyś ty nie mógł tego posiadać...
ammo-master Napisano 16 Lipiec 2008 Autor Napisano 16 Lipiec 2008 bardzo chętnie im to oddam i pokażę gdzie to znalazłem.To całkowicie przypadkowe odkrycie podczas pracy w ogródku...
Pytanie
ammo-master
Witam szanownych kolegów!Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu tego kawałka ceramiki znalazłem go w ogródku i nie mam pojęcia od czego to może być,wygląda na stare... ma ktoś jakiś pomysł od czego to jest?????
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.