SSzuder Napisano 15 Lipiec 2008 Autor Napisano 15 Lipiec 2008 Stałem się posiadaczem takiej oto skrzynki i staram się ją zidentyfikować.Proszę użytkowników forum o pomoc. Oto zdjęcia:... z boku, od strony zamknięcia.
SSzuder Napisano 15 Lipiec 2008 Autor Napisano 15 Lipiec 2008 Stałem się posiadaczem takiej oto skrzynki i staram się ją zidentyfikować.Proszę użytkowników forum o pomoc. Oto zdjęcia:... z boku, od strony zamknięcia.
SSzuder Napisano 15 Lipiec 2008 Autor Napisano 15 Lipiec 2008 Od 'wyjścia' łusek. Na górze schodzące pod kątem okno (oprócz tego uszkodzony zawias, dlatego tak to wygląda), na dole 'wcięcie'.
SSzuder Napisano 15 Lipiec 2008 Autor Napisano 15 Lipiec 2008 ... z drugiego boku. Widać szynę do mocowania skrzynki na... no właśnie, na czym?
SSzuder Napisano 15 Lipiec 2008 Autor Napisano 15 Lipiec 2008 ... i ostatnie. dla porównania wielkości - nabój 12,7mm.Zastanawiam się, czy to nie jest skrzynka na taśmę naboi takiego właśnie kalibru...
Pytanie
SSzuder
Stałem się posiadaczem takiej oto skrzynki i staram się ją zidentyfikować.
Proszę użytkowników forum o pomoc.
Oto zdjęcia:
... z boku, od strony zamknięcia.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.