Manierkarz Napisano 13 Lipiec 2008 Autor Napisano 13 Lipiec 2008 Mam pytanie czym sie różni jabel za 199 zł od jabla za 230 złPozdro Manierkarz
Manierkarz Napisano 13 Lipiec 2008 Autor Napisano 13 Lipiec 2008 One są na allegro zapomniałem dopisać :D
Manierkarz Napisano 13 Lipiec 2008 Autor Napisano 13 Lipiec 2008 Jeśli chodzi to one sie zabardzo nie roznia oprocz bateri jeden jest na plaskie baterie a drugi na inne
hubertosq Napisano 13 Lipiec 2008 Napisano 13 Lipiec 2008 Wystarczy przeczytać opis obu aukcji i bedziesz wiedział :/jabel to jabeldroższy z regóły ma akumulatorki które możesz ładować tanszy jest na zwykłe jednorazowe baterie
Manierkarz Napisano 13 Lipiec 2008 Autor Napisano 13 Lipiec 2008 Chodząc z takim jablem a co mam sie nastawiac, można nim wykopać coś porządnego?? Ja mieszkam w okolicach poznania. Jeśli macie jakieś fanty znalezione przy pomocy jabla byłbym bardzo wdzięczny jakbyście powklejali fotki tych znalezisk. Chociaz wiem że Wy macie o niebo lepsze wykrywacze niż jabel :)
Manierkarz Napisano 13 Lipiec 2008 Autor Napisano 13 Lipiec 2008 Jak tą ostatnią prośbę zamieściłem w złym dziale to niech admin mi powie a zamieszcze to pytanie w Nasze odkrycia"Pozdro Manierkarz
1939 Napisano 13 Lipiec 2008 Napisano 13 Lipiec 2008 hehehe:D Manierkarz odżałuj parę groszy więcej i kup sobie używanego VLF z allegro.. zawsze jakaś okazja się trafi! Chcesz się okopać za żelastwem twoja sprawa... ale nic konkretnego... bo za głupim gwoździem odłamkiem czy innym szmelcem ! Wejdziesz gdzie bili porządnie to chłopie zwariujesz... miałem kiedyś pykacza i wiem jaki szlak człowieka trafia...:) a jak kogos masz znajomego na zachodzie to na ebay trafiaja sie fajne Whitesy:) w dosc dobrej cenie! Pozdro
Manierkarz Napisano 15 Lipiec 2008 Autor Napisano 15 Lipiec 2008 Mam jeszcze jedno pytanie.Na ile chodzenia z jablem starczą baterie( 8 bateri 1.5v )??Pozdro Manierkarz
Manierkarz Napisano 15 Lipiec 2008 Autor Napisano 15 Lipiec 2008 A czy Garret ace 150 jest dobry na militarke czy na drobnice??Mnie bardziej interesuje militarka czyli lepiej jabel czy ace 150 ?? Pozdro Manierkarz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.