masniak Napisano 11 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2008 Czesc!możecie mi powiedziec jak zrobic replike zdolnom strzelac slepakammi?z gry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 A czy produkcja broni jest u nas legalna ? Według mnie nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 fajny post :D masniak chyba ktoś puka do twoich drzwi !!!pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubbers Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Cześć!możecie mi powiedzieć jak zrobić bombe do wysadzenia auta?z góry dziękuje!!!brawo za inteligencje i dobry pomysł masniak,dzisiaj wygrałes zawody:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubbers Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Pytając sie o takie żeczy znaczy że nie masz o tym pojęcia...więc radze ci nie bawić sie w takim czymś bo może ci urwać paluszki i tak sie zakończy twoja kariera ze ślepakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 a ja chce wiedzieć jak zrobić bombą termojądrową, pomożecie?;)a tak na poważnie to nie pytaj o takie rzeczy bo jest to po prostu nielegalne.PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 Zdaje się że wysłałeś zaproszenie do niebieskich:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 miałobyc bombę oczywiście, zaproszenie hehePozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzochu Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 Jeśli chodzi o bombe to chyba w karzdej miejscowości jest ogrodniczy. A co do broni " gratuluje pomysłu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.