Andrelas Napisano 7 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2008 Wczorajszy wykop, proszę o podpowiedź, jak go doczyścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrelas Napisano 7 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 namocz go w ropie lub w nafcie na parę dni to ładnie ci puści rdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Obskub jak najwięcej wykałaczką (nie używaj do tego celu żadnych przedmiotów metalowych żeby nie porysować),później zrób elektrolizę kilku dniową (ale nie bez przerwy )na małym prądzie.W trakcie elektrolizy tak około co dwie godzinki obskubuj wykałaczką.Efekt powinien być zadowalający . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrelas Napisano 7 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2008 Bardzo dziękuję za pomoc.Andrelas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szelo107 Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 fajny też taki znajdę kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujekblacha Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 I ja! I ja!Wiara czyni cuda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Każdy znajdzie:P Chociaż osobiście bym wolał Medal Pamiątkowy za Wojnę 1918-1921:P:P:PPozdrOPS. Ale trafionko fajne, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Sorki za podwójny post, ale nie ma opcji edytuj.Ale niestety taki medal, nie został włączony do systemu odznaczeń państwowych. Szkoda:(PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 ja też musze znaleść taki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szelo107 Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 tylko trafiają mi się same łuski chodż mam za domem niezłą miejscówkę po niemcach. troszeczkę sowieci ich ubili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szelo107 Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 wiara czyni cuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.