Molke Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2008 Witam znalazlem dzisiaj takowa skrzyneczke :) wszystko bylo by ekstra gdyby nie jej stan. Nie chodzi mi o wszystkie deski ale najbardziej o te z opisem drewno wydaje sie byc kruchawe pozatym widac dziurki po kornikach(?) i nie wiem co z takim fantem zrobic :( da sie ja jeszcze jakimis srodkami odrobaczac czy jest skazana na zagłade?Prosze o pomoc. Nazwy srodkow sposob konserwacji itp .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 Korniki to się gazuje (nazy specyfiku nie pamiętam > wyszukiwarka). Potem całość pokleić i umyć, na konie napuścić olejem lnianym.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molke Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2008 Wybacz kolego ale z drewnem mam tyle wspolnego co z meblami w mieszkaniu. Nie mowi mi nic proces napuszczania olejkiem lnianym tak wiec awaryjnie prosze o wyrozumialosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 Nie ma wyrozumiałości! Jest wyszukiwarka ;)Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.