mario33 Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 Jedno jest niestety groźne - przypinanie sobie 'sfasty' nie dlatego że to kawał historii, ale dlatego że mi się to podoba... Tfu na psa urok... Widziałem to już wiele razy - w wielu krajach, najczęściej nie doświadczonych okupacją...GRH Leśne Paroby i tyle...
Klemens Forel Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 http://users.livejournal.com/_consume_/135056.htmlTe skośnokie Diabły bija na głowe ale czołg to poprostu mistrzostwo świata ;)Te chińskie kobity w bloond kurde ja chce pojechać na taką rekonstrukcję-kabareton nie z tej ziemi......
Klemens Forel Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 Ciekawe jak szybko ten ich wóz pancerny sie pali.Saperzy chyba z Zipp biegaja albo z zapałkami-Batalion szturmowy Dziewczynek z zapałkami :)
kurkow Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 Sanitariuszka celująca do rannego... bardzo oryginalne
Stadler Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 Załóżcie nowy wątek- ten już się długo ładuje :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.