mario33 Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 Jedno jest niestety groźne - przypinanie sobie 'sfasty' nie dlatego że to kawał historii, ale dlatego że mi się to podoba... Tfu na psa urok... Widziałem to już wiele razy - w wielu krajach, najczęściej nie doświadczonych okupacją...GRH Leśne Paroby i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 http://users.livejournal.com/_consume_/135056.htmlTe skośnokie Diabły bija na głowe ale czołg to poprostu mistrzostwo świata ;)Te chińskie kobity w bloond kurde ja chce pojechać na taką rekonstrukcję-kabareton nie z tej ziemi...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 Ciekawe jak szybko ten ich wóz pancerny sie pali.Saperzy chyba z Zipp biegaja albo z zapałkami-Batalion szturmowy Dziewczynek z zapałkami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 Sanitariuszka celująca do rannego... bardzo oryginalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 Załóżcie nowy wątek- ten już się długo ładuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.