kurczakowski Napisano 28 Czerwiec 2008 Autor Napisano 28 Czerwiec 2008 witam, mam do identyfikacji taka luske podobno od powojennej radzieckiej armaty morskiej. czy ktos moze to potwierdzic?
kurczakowski Napisano 28 Czerwiec 2008 Autor Napisano 28 Czerwiec 2008 jasne luftlander oto dno łuski z widocznymi słabo biciami
kurczakowski Napisano 28 Czerwiec 2008 Autor Napisano 28 Czerwiec 2008 Jakie działo strzelało tym? nikt nie wie?
Luftlander Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 Na to wygląda że to łuska od armaty morskiej wykorzystywanej też u nas.http://www.bas.tpf.pl/Baterie/baterie.htmPozdrawiam
kurczakowski Napisano 28 Czerwiec 2008 Autor Napisano 28 Czerwiec 2008 tak przypuszczałem to pewnie to, dzieki wszystkim za pomoc.
kurczakowski Napisano 28 Czerwiec 2008 Autor Napisano 28 Czerwiec 2008 witam, mam do identyfikacji taka luske podobno od powojennej radzieckiej armaty morskiej. czy ktos moze to potwierdzic?
Pytanie
kurczakowski
witam, mam do identyfikacji taka luske podobno od powojennej radzieckiej armaty morskiej. czy ktos moze to potwierdzic?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.