Parowóz Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2008 Dnia 25-06-2008 o godz. 21:18 w_k_p napisał(a):> no to teraz zobaczymy smrodzie czy stać cię będzie na rozprawy w> sądzie -uzbierałem sobie troche literatury od ciebie> > Dnia 24 czerwca 2008 21:05 huk 100 <moskwa76@wp.pl> napisał(a):> > > > > panie moderatorze bo mnie wyzywają od agentów Moskwy !!!- i ty> kutasie czytasz Urbana ??!! a chuja czytasz -bo nie wyciągasz wniosków> jak on -do chuja mu nie dorastasz skarżysz sie jak już nie masz> argumentu ?-nic na to nie poradzę że sam sie przyznałeś żeś komuch> i podobno były oficer -wszech wiedzący itd. po chuj zakładasz takie> wątki o twoich kolegach z wojska ?teraz ich nie znasz ? albo o ogniu> we Wrocławiu bo nie masz o czym ? - to nie forum dla byłych> komuchów ânie to forum i nie to pokolenie - -tylko ty jesteś> prawdo mówiący heheh -ale jak ci sie dobrać do dupy -to piszczysz jużsie zsrałem ze strachu - ja też uzbieram szczególnie to co wypisywaleś na niektórchy wyżej -to działa w obie strony doręczycielu> myszka i ty się uważałeś za komunistę !ty komunistom nie dorastasz> do pięt ty im niszczysz opinie ty donosicielu -wiem z komuny ci to> zostało to nie twoja wina - a to z papierami z sekcji zdrajcy> Świerczewskiego to naprawdę mnie ubawiło heheheh> > > > > > > > -------------------------------------------------------> > Wiadomość wysłana przez użytkownika serwisu odkrywca.pl> > Jeśli jest to spam lub wiadomość niezgodna z regulaminem> > powiadom o tym moderatorów serwisu.> >----------------------------------------------------Przedstawienie MEWA w wykonaniu Sanktpetersburskiego Teatru BaletuBorisa Ejfmana 17 lipca, godz.20:30 Opera Leśna-Sopot.Czytaj więcejhttp://klik.wp.pl/?adr=http%3A%2F%2Fcorto.www.wp.pl%2Fas%2Feifman.html&sid=396 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2008 jak widziałeś podesłałem do woytasa -toś coś nabazgrał -jednak sienie pomyliłem jesteś tym czym jesteś -juz coś znalazlem na ciebie -pozdro -aja myślałem że mam do czynienia z kimś na poziomie hehehhe----------------------------------------------------Już 28 czerwca 2008 r. odbędzie się wielkie wydarzenie muzyczne May B Kraków" - Muzyczne Wydarzenie Krakowa - Wielki show Celine Dion na KrakowskichBloniach!http://klik.wp.pl/?adr=http%3A%2F%2Fcorto.www.wp.pl%2Fas%2Fceline_dion.html&sid= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 szkoda że nie dałeś swojego maila jak będziesz zbierał mat. i doniesiesz na mnie do sądu -żałosny jesteś widzę że twoja głupota przerosła już twoje możliwości psychiczne -żalisz sie już publicznie -ja nie wycofuje sie z niczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 tak -jak na wku...komucha polskiego -bo to chyba to oznacza { w_k_p -logo towjej poczty} dałeś jednak ten donos na mnie u góry -ale nie napisałeś że to od ciebie heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 a zresztą kogo ty obchodzisz -nawet cie -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 ale mimo wszyskto trzeba być nieżle walnietym aby priwa walić na forum hehehehehehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 parowóz i huk 100, o co w tym wszystkim biega.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 a teraz na spoko -jesteś oszust bo wyrwałeś wszystko z kotekstu i pozlepiałeś tak jak ci pasowało -to wasze stare metody -napisałeś że kiedyś ze byłeś w Monie oj wydaje mi sie że była to UB :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.