oda Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 ... to znamy- napowierzchniowe elementy obiektu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oda Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 ... na Siłowni" rosną smaczne, leśne poziomki.Uległem ich urokowi i smakowi. Mam nadzieję, że po ich konsumcji nie będę w nocy świecił (...i bynajmniej nie o przykład" tutaj chodzi).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oda Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 ...co się kryje pod tym zagodkowym układem elementów budowli ?!?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oda Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 ....niezła śrubka...Co miała łączyć, trzymać???Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Grzebiuszka 23:54 13-07-2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oda Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 ...powierzchnia, fundament?...Siłowni"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oda Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 ...korzystając z okazji, przeszedłem się, aby zobaczyć w jakim stanie jest sztolnia odwadniająca(nr3). Niestety z roku na rok jest coraz gorzej. Powstało wielkie zapadlisko, zapewne na skutek oderwania się stropowych fragmentów górotworu i zniszczenia obudowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oda Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 ...wejście do sztolni.., a może to co z niej jeszcze pozostało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oda Napisano 13 Lipiec 2008 Share Napisano 13 Lipiec 2008 ...wewnątrz widać jeszcze pozostałości obudowy sztolni.W dalszym ciągu wypływa ze sztolni strumyk.I to by było na tyle z mojego krótkiego, niedzielnego wypadu w G.Sowie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
advertus Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 coś nowego w temacie? koniec lipca się zbliża... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Czy jakies nowe info na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.