Skocz do zawartości

kopał ktoś w okolicach jadowa.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
koło Jadowa troszke śladów po ruskich, troszkę po partyzantach - generalnie bez rewelacji. Jak to z ruskimi bywało - kupa urwiłapek. Jeśli chodzi o monety to ciekawy jest trakt przez lasy koło Fidestu :)
Napisano
Fakt lasy Jadów i okolice to same urwiłapki chodziłem tam troszkę i odradzam jest tam naprawdę sporo niewypałów moja babka tam niedaleko mieszka a dokładnie w Sulejowie kiedyś za stodołą leżał tam taki ogromny niewypał chyba z samolotu wtrzucony miał z 150cm dł.i 30 srednicy byłem ostatnio tam zrobić foto ale już go niema i niewiem kto to zabrał.
Napisano
Kol. TIX napisał o części starego traktu z Warszawy do Kamieńczyka n. Bugiem. Jego cześć przechodzi obecnie przez Lucynów i Fidest właśnie, potem krzyzuje się z drogą Wyszków - Łochów na wysokości skrętu na Kamieńczyk.
pozdr
R
Napisano
no ja też tam jadę - uważaj na przemiłą Panią z biura konserwatora :D

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 13:40 25-06-2008
Napisano
heheheh... strach mobilizuje :P

zależy gdzie kopiesz :) wiadomo że jak wejdziesz na stanowisko to nie tylko konserwatora ale i mojej sapereczki mozesz się obawiać :P
Napisano
Witam.
Jutro jadę pod Jadów w miejsce nieistniejącej karczmy :)
Wcześniej w tej okolicy wychodziły carskie monetki(narazie bez rewelacji)Zobaczymy jak będzie jutro.
Pozdrawiam
Napisano
przy trasie wyszków - popowo kopałem .. kopiejki wyłaziły i nic poza tym .. w lasach dużo działek a okopy pełne smieci
Napisano
Jeśli chodzi o popowo to fajna monetkowo była łąka koło kośioła. Była bo mój minelab i whites kumpla zrobiły tam prawdziwe spustoszenie :)
Wychodziło też na polach nad wioską zwłaszcza w pobliżu zabudowań i to nie tylko kopiejki, ale teraz sytuacja - patrz łąka koło kościoła :) - ostro przetrzepane.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie