md3010 Napisano 22 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2008 siemka razem z kumplem chcemy zorganizować LUDZI I WEJS DO BUKRÓW ZA ODRA BO Z NICH SA WESCIA POD ODRE ALE RUSCY I NIEMCY HAMY ZAMUROWALI WEJSCIA A DAWNIEJ WOJSKO JAK Wchodziło DO LOCHÓW TO TAMTĘDY zastanawia mnie też dlaczego one sa zamurowanewychodzi na to ze z nich sa jednak wescia do podziemi a i z własnych zdobytych wiadomości wiem że z nich jest rozwidlenie do prochowic i do podziemi lubiaza tylko jest jeden problem tam trzeba miec agregat zeby młotami pnełmatycznymi rozwalic betonowe wejscia ,a zresztą co tu więcej będe pisać jeśli będom zainteresowani to pisać wyśle fotki jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaca Napisano 6 Wrzesień 2011 Share Napisano 6 Wrzesień 2011 Według mnie wątpliwa sprawa żeby w bunkrach były wejścia do podziemi pod Lubiążem .Ludzie którzy interesowali się Lubiążem przypuszczają gdzie były główne wejścia do podziemi ,kilka dobrych lat temu tuż koło klasztoru była dziura wyryta w ziemi i betonie przez którą można było się dostać do podziemi .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 6 Wrzesień 2011 Share Napisano 6 Wrzesień 2011 matko błagam ,przecież tego się czytać nie da toż to ortograficzny bełkot,młotem pneumatycznym przekuj się wpierw przez słownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_skarbów Napisano 7 Wrzesień 2011 Share Napisano 7 Wrzesień 2011 Pokaż te fotki a Wy się nie czepiajcie ortografii! Nie trzeba być studentem by kopać czy kłuć młotem pneumatycznym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaca Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Panowie wybiera się ktoś z Was w niedługim czasie do Lubiąża obejrzeć klasztor z bliższej i dalszej odległości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 Te wejścia są zamurowane właśnie po to aby tacy jak ty tam nie włazili . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaca Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 Jeśli nawet ktoś dostałby się do podziemi przez wejścia które są zamurowane ,nie doszedłby daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e-NDek Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 We wojsku był kumpel właśnie stamtąd.Ale wtedy to mnie jeszcze nie interesowało, więc nic nie zanotowałem w pamięci. Może jeszcze tam mieszka, nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.