Berlin Napisano 20 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Szukam literatury.. dobrej literatury odnośnie umundurowania, wyposażenia i struktur PSZZ.Ktos może coś polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Witam!Spróbuj: Wojsko Polskie 1939-1945 Barwa i Broń.Może Ci się przyda.Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berlin Napisano 20 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Dzięki za info ale ta pozycja w/g mnie nie należy do dobrej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Spoko. Nie siedzę w temacie WP/PSZ a że mam w domu to zaproponowałem.The Polish Army 1939-45 z oferty Ospreya też Cię pewnie nie zadowoli ;))Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.