wujekblacha Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Bolek był czarny a Lolek był biały.Lolek to JPII, a Bolek? ;)Jest jeszcze jedno powiedzonko: Cienki Bolek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujekblacha Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Zapomniałem. Jeszcze była Tola :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Za bezpodstawne pomówienia można kichnąć, nie ma dowodów nie ma obraz. Niech administracja się zajmie takimi dennymi" wątkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujekblacha Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Może i denny, tak jak wiele innych, a na innych forach jest jeszcze więcej. Mam swoje zdanie w tym temacie i jest ono takie: każdy był młody i każdego można złamać. Prawda pewnie leży gdzieś po środku, a do prawdy trzeba się przyznawać, nawet tej bolesnej.Przepraszam Cronos. Nie chciałem cię urazić. Też na Wałęsę kiedyś gosowałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Witam!Jak już mowa o Bolku i Lolku jest taki fajny odcinek, gdzie bracia idą do lasu. Tam znajdują schron, bunkier. Pies wykopuje z ziemi niemiecki hełm, w którym później chodzi, udając żołnierza Bolek. Ostatecznie w schronie znajdują granaty o czym powiadamiają leśniczego. Cudny serial :-)Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Heh pamietam - też kiedys go oglądałem. A helm to byl niemiecki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.