hirogen Napisano 16 Czerwiec 2008 Autor Napisano 16 Czerwiec 2008 Witam proszę o zidentyfikowanie tego wygląda jak pocisk ale jaki szpic został wykonany z drewna całość sam metal to coś kupiłem na złomie kal. 115mm długość bez szpica drewnianego to 420mm nie mam pojęcia co to jest pozdrawiam.
hilary Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 Ogon" przedmiotu przypomina współczesny system stabilizacji brzechwowej.Elementy wyglądające jak lotki mają otwory z osiami obrotu w których mocowane są brzechwy. Są nne złożone i stabilizowane w wycięciach ogona i górnego pierścienia. Po wystrzale z broni gładkolufowej lub wyrzutni rozkładają się i stabilizując w locie pocisk. pozdrawiamhilary
FoKa Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=612277#617351
Pytanie
hirogen
Witam proszę o zidentyfikowanie tego wygląda jak pocisk ale jaki szpic został wykonany z drewna całość sam metal to coś kupiłem na złomie kal. 115mm długość bez szpica drewnianego to 420mm nie mam pojęcia co to jest pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.