jaco25 Napisano 14 Czerwiec 2008 Autor Napisano 14 Czerwiec 2008 Witam,jak w temacie.mam dylemat który z nich będzie bardziej mi pasował.do niedawna zastanawiałem się nad trzema,sovereign GT,X70 i explorerem II,czytałem wiele o nich i każdy jest ok,prosze użytkowników tych modeli o napisanie ich wad i zalet.pozdrawiam
Blitzkrieg Napisano 14 Czerwiec 2008 Napisano 14 Czerwiec 2008 Kolego jaco25, proszę prześledzić forum. Takie wątki już są. Moze nie takie same ale np dotyczące X70 i GT. O eksplorerze również...
mieszko_1vp Napisano 15 Czerwiec 2008 Napisano 15 Czerwiec 2008 Jedna różnica jest ogromna -CIĘŻAR...terra 70 jest z nich najlżejszy.i to bardzo daje się odczuć.Puche w GT można przełożyć pod łokieć-dzięki temu jest super wyważony.Najlepsze osiągi ma EX II-ale strasznie przekłamuje i ma dobijające sygnały.Dodatkowo jest ciężki jak dwa szpadle...
jaco25 Napisano 15 Czerwiec 2008 Autor Napisano 15 Czerwiec 2008 witam,czy explorer również jest elastyczny jak x70?
ARKADIO.IE Napisano 15 Czerwiec 2008 Napisano 15 Czerwiec 2008 Witam :)Elastyczny jak X-70,pod naporem wysokiej trawy?Nie Jest troszkę sztywniejszy ,i lepiej się operuje pozdrawiam:)))))))))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.