michal1514 Napisano 11 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2008 JAk wyczyścić z rdzy ostrze bagnetu czy szpady nie wiem dokładnie co to jest bo nikt mi tego jeszcze nie zidentyfikowal :)) dam link gdzie sa foty ale odrazu mowie ze sa bardzo zlej jakosci a narazie nie mam jak zrobic lepszych http://odkrywca.pl/szabla-szpada-co-to-za-noz-,636550.html#636550elektroliza to potraktowac ?? a nie zezre mi calego ostrza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Tylko elektroliza wchodzi w grę. Jak umiesz przeprowadzac elektrolize to Ci nie zezre:b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Tam jest jelec który wygląda na nie stalowy. Nie wiem jaki to metal ale elektrolizy może nie wytrzymać. Jak się da zdemątować to samą głownie do elektrolizy.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 11 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2008 ona jest najprawdopodobniej z mosiądzu :) ale nie mam jak jej ściągnąć ... a elektrolizy jescze nie robilem ;(( ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Oj przeciez nic mu się nie stanie od elektrolizy. Wytrzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 http://www.mauser98k.internetdsl.pl/elekt.html tu masz link jak robić elektrolize. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 11 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2008 ok. a macie wogóle pomysły co to może być ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 12 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2008 ?? ponawiam zadane wyżej pytanie :)) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.