Skocz do zawartości

wykrywacz z irlandii, czy ktoś zna adres sklepu w mieście Cork ??

..::pushek::..

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam
Moja siostra jedzie do Irlandii i pomyślałem że może mi przywieść jakiś fajny wykrywacz, tylko powiedziała że mam znaleźć adres sklepu, bo ona nie będzie miała czasu szukać po mieście. Może ktoś by znał jakiś adres sklepu w Cork z wykrywaczami, bo nie wiem jak tego szukać w internecie. Bardzo bym prosił o pomoc.
Napisano
moze niech sprobuje podejsc pod ten adres, znalazlem w internecie:

Europe - Manufacturing & Distribution

Minelab International Ltd

Laragh, Bandon
Co. Cork, Ireland
Tel: 353-23-52101
Fax: 353-23-52106
E: minelab@minelab.ie
Minelab International Ltd. provides marketing, customer service, manufacturing and distribution.
Napisano
Witam
Kupić ,kupisz,ale i tak przyślą Ci z UK.
A koszta będą powiększone o wysyłkę w Funtach.
To tak jak byś kupował,i tak w UK.
Więc nie ma znaczenia, gdzie kupisz,bo wyjdzie tak samo,ale czasowo bedzie może troszkę inaczej"W Ireland się nigdy nie spieszą,mają czas na wszystko:)Lepiej zamów sobie bezpośrednio .

pozdrawiam
Napisano
Kolego ARKADIO.IE zadający pytanie wyrażnie napisał,że nie ma zamiaru kupowac wysyłkowo,lecz jego siostra ma dokonac bezpośredniego zakupu w sklepie podczas pobytu w Cork ,więc wykrywacz zostanie zakupiony w sklepie za EURO i przywieziony przez nią jak rozumiem lub przesłany z Cork.Nie rozumiem więc skąd stwierdzenia o funtach i o irlandzkich poślizgach czasowych.W Maplinie" można kupowac jak w sklepie,bo to w sumie siec sklepów,a jeden z nich jest w Cork.Co do postu SNAKE-918,to pod wskazanym adresem znajduje sie europejska siedziba Minelaba,gdzie zajmuja się ich wytwarzaniem,dystrybucją,marketingiem,ale nie sprzedażą bezpośrednią.Pozdrawiam!
Napisano
kolego JAKOFAKO to tresc maila jaki otrzymalem wczoraj od MINELAB w Cork o ktorym pisalem powyzej:
,,The price for the Explorer SE Pro Standard is 1,330.00 €, the Explorer SE Professional is 1,585.00 €. Prices are excluding Delivery Charges & WEE Charges of €3.63.
Following review, if you wish to proceed with the purchase, please let me know and we will issue a proforma invoice to you which will include our bank account details for prepayment purposes.,, Wiec prosze nie pisac ze nie zajmuja sie sprzedarza bo jak wyraznie widac zajmuja sie sprzedarza wykrywaczy.
Napisano
Snake ma rację, można kupić w fabryce ale czy to cena w Euro? Czy te wykrywacze kupowane ezpośrednio" od producenta, przechodzą najpierw testy na księżycu? Ceny tych Minelabów to i tak przegięcie, ale to byłby już zupełny kosmos:)) Przecież to o wiele drożej niż w Anglii, o Polsce już nie mówiąc;)
A co do Maplina, to mają niestety tylko Bounty Huntery..
Wiem, że jest sklep w Dublinie, ale generalnie jest problem bo w Irlanii prawo(zakaz) jest na serio przestrzegane.

Pozdrawiam

VW

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora VanWorden 14:05 11-06-2008

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie