piotrek.klon Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Napisano 9 Czerwiec 2008 Witam. Czy we Włoszech jest legalne poszukiwanie z wykorzystaniem wykrywacza metalu?? I jak jest z przewiezieniem sprzętu do tego kraju Unii Europejskiej??Bardzo proszę o informacje.Pozdrawiam.Piotr
mieszko_1vp Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 Spokojnie możesz wozić...w jaki rejon jedziesz ??? Na dzień dobry na przełęczy Brenner wychodzą fajne fanty koło fortów
piotrek.klon Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Napisano 9 Czerwiec 2008 Myślałem o Alpach, a w szczególności miejscowości Bassano Del Grappa, gdzie jak czytałem było sporo walk. Jest tam pięknie (kocham chodzić po górach) a przy okazji można pośmigać z wykrywką. A jakby zareagowali w Locie na przewóz samolotem sprzętu?? Mógłbym mieć jakieś nieprzyjemności??Pozdro
mieszko_1vp Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 We włoszech spokojnie możesz śmigać z wykrywką po plażach-tylko musisz się pierw spytać o zgode-bo wszystko prywatne...Więc na lotnisku czepiac sie nie powinni...co do dzikich wykopków to polecam miejscowość Fiumicino-jest tam obok całe miasto z epoki imperium zrównane z ziemią i porośnięke krzakami
sla1971 Napisano 11 Czerwiec 2008 Napisano 11 Czerwiec 2008 Witam wszystkich (jestem tu nowy).Chcialem tylko stwierdzic ze w Fiumicino (Wlochy)i okolicznej Ostii antice jest surowo zakazane grzebanie w ziemi,poniewaz jest to rejon archeologiczny,wiem bo mieszkam i pracuje w tej okolicy od 12 lat.Lepiej nie ryzykowac.Ostatnio zostali przylapani na grzebaniu dwaj wlosi i teraz grozi im do 2 lat.
Jadzia Napisano 24 Czerwiec 2008 Napisano 24 Czerwiec 2008 WItam,podepne sie pod temat:)wybieram sie do Włoch i będę jechać przez Szwajcarię, czy na jej teren można wwieźć wykrywacz? nie zamierzam z nim chodzic po terenie Szwajcarii, ale muszę przez nią przejechac:)pozdroJadzia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.