Skocz do zawartości

Fanty prosto z Francji

kogan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może trudno w to dziś uwierzyć, ale kosztowało mnie to skrzynkę piwa i 25 kg opakowanie polskich krówek ciągotek".

Napisano

i taki chlebak VERDUN 1916 , co prawda nie z epoki ale fajna kopia (babka na bazarku kupiła w muzeum Verdun) to za 1 euro się skusiłem :) do noszenia książek super.
PozdrO
tomekk

Napisano
Za 5 Euro powiadasz??? No mnie te 25 kg krówek dość sporo kosztowało, ale to co na zdjęciach to nie wszystko :-) Część ujawnie po zmianie ustawy, jeśli taka kiedykolwiek nastąpi. He he
Napisano
dziadunio wszystko za 5 euro oddał, ale jak sie jeździ tam na brokanty to jak najdalej od Paryża, gdyż za blisko Paryża ceny mają ciekawe, ale niektóre brokanty w takich wioskach na zadupiu to są malinowe, najlepiej wypatrzeć kogoś kto ma przysłowiowe mydło i powidło, i tam między śmieciami jakiś fancik to puszczają pół darmo, ale za to u handlarzy już jest gorzej, dlatego trzeba się mocno rozglądać za okazją.
Choć u handlarza tez nie najgorzej gdyż np, kupiłem dwie łuseczki od peutaux 37mm za 20 zł a u nas na allegro jedna taka około 50zł kosztuje jak nie więcej.
PozdrO
tomekk

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie